23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialSUA: Un bărbat l-a împuşcat pe doctorul mamei sale, pe aceasta, apoi...

SUA: Un bărbat l-a împuşcat pe doctorul mamei sale, pe aceasta, apoi s-a sinucis

Un bărbat a tras asupra medicului mamei sale, apoi a omorât-o pe aceasta, într-un spital din Baltimore SUA, înainte de a se sinucide, fiind bulversat de diagnosticul femeii, potrivit poliţiei, citată de AFP, preluată de Mediafax.

 

Poliţiştii şi diferiţi responsabili care au vorbit de tragedia de la Spitalul Johns Hopkins, o instituţie de renume internaţional, nu au oferit detalii imediate legate de ceea ce ar fi putut să îl deranjeze pe criminal. Dar, conform rapoartelor, acesta a aflat că mama lui a paralizat după o operaţie la măduva spinării.

În primă fază, bărbatul a fost identificat de poliţie ca fiind Warren Davis, de 50 de ani, dar s-a dovedit a fi un nume fals pe care Paul Warren Pardus, din Arlington, Virginia, l-a comunicat spitalului.

Înainte de a şti adevărata identitate a criminalului, autorităţile au dezvăluit câteva detalii ale acestei drame, atribuite lui Davis.

“Davis era pe punctul de a primi informaţii cu privire la starea de sănătate a mamei sale, când a fost perturbat emoţional şi bulversat când a aflat în ce stare era aceasta”, a explicat presei primarul din Baltimore, Stephanie Rawlings-Blake.

“În timpul discuţiei cu medicul, Davis a scos un mic pistol semi-automat şi a tras un foc care l-a lovit pe medic în piept”, potrivit sursei citate.

Medicul s-a prăbuşit în afara camerei unde era mama criminalului şi Davis a fugit în cameră ameninţând-o cu pistolul pe mama sa, imobilizată la pat.

După trei ore, camera unde bărbatul s-a baricadat a fost deschisă de o unitate de intervenţie a poliţiei. Poliţiştii i-au descoperit pe cei doi morţi, aparent criminalul omorând-o pe mama sa înainte de a se sinucide.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Baltimore, Anthony Guglielmi, a declarat, pentru AFP, că medicul rănit a fost operat, iar viaţa sa nu este în pericol.

O asistentă care lucra la etajul unde a avut loc incidentul a spus că suspectul era foarte supărat în legătură cu tratamentul mamei sale şi a ameninţat că se aruncă de la fereastră.

 

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă