20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSpectacolul lumii

Spectacolul lumii

– O fosta angajata a actorului Marlon Brando ii da in judecata pe executorii testamentari ai starului decedat in 2004, afirmand ca a fost exclusa de la mostenirea pe care i-o promisese. In textul plangerii sale depuse la tribunalul din Los Angeles, Angela Borlaza afirma ca la data mortii actorului ea era asistenta sa personala dupa ce lucrase timp de noua ani ca bucatareasa. Ea sustine ca testamentul lui Brando a fost modificat in luna in care a precedat decesul acestuia, la varsta de 80 de ani, desi actorul nu se mai afla in deplinatatea facultatilor mintale. Brando, pentru devotamentul asistentei sale, ii promisese ca ii va lasa mostenire casa in care ea locuia din 2002 si din care a fost expulzata in 2005.
– Mai multi actori americani, intre care Susan Sarandon si Sean Penn, au initiat o miscare de greva a foamei luni in Statele Unite pentru incetarea conflictului armat din Irak, vizand sa-l determine pe presedintele George W. Bush sa decida, in final, retragerea trupelor.
– Noul Turn din Tokyo, cel mai inalt turn emitator din lume (610 metri) va fi conceput de sculptorul japonez Kiichi Sumikawa si compatriotul sau arhitect Tadao Ando. "Shin Tokyo Tower”, care va masura dublul inaltimii Turnului Eiffel si a actualului Tokyo Tower, realizat in 1958 in sudul capitalei nipone, va fi finalizat in martie 2012. Proiectul s-a nascut din necesitatea de a optimiza propagarea semnalelor televiziunii numerice herziene in jungla zgarie-norilor din megapolisul nipon.
– Kristin Davis, starul din "Totul despre sex”, a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume intr-un top realizat de revista britanica Eve, actrita surclasand o serie de frumuseti incontestabile ale lumii artistice, ca Angelina Jolie sau Charlize Theron. Clasamentul este dominat de trei actrite britanice, in care galeza Catherine Zeta-Jones se afla pe locul doi. Actrita americana Halle Berry a obtinut locul trei, fiind urmata de proaspata mireasa, australianca Nicole Kidman.
– Karel Gott, 67 de ani, idolul muzicii pop in Cehia si Germania, savureaza inaugurarea oficiala a "Gottland”, un muzeu din imprejurimile Pragai dedicat carierei sale. Cine are sansa sa viziteze in viata propriul muzeu? Ce cantaret care este in viata si canta in continuare? "Gottland” a fost creat in fostul sau oras Jevany, o cocheta statiune de vilegiatura situata pe malul unui mic lac, la doar 12 km distanta de Praga.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă