24.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialSpectacole de teatru, concerte şi mâncare bună în acest weekend

Spectacole de teatru, concerte şi mâncare bună în acest weekend

Penultimul weekend din ianuarie ne aduce multe evenimente cool, sperăm noi să vină şi cu măcar câţiva fulgi de zăpadă dacă nu cu posibilitatea să ieşim în faţa blocului pentru a pune de un om de zăpadă în adevăratul sens al cuvântului.

Începem weekend-ul de joi seară, când la Berăria Hanul cu tei avem concert Cargo. Intarea costă 60 de lei la intrare, iar turneul “A 5-a Dimensiune” a strâns până acum numai păreri bune de la cei care au ajuns la concertele din ţară.

Dacă vreţi la teatru, atunci aveţi spectacolul de teatru Noi4 cu Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar şi Marius Manole. Se joacă atât joi, cât şi sâmbătă, după preferinţe şi program.

Vineri, 24 ianuarie, avem un concert simpatic şi vesel la GeoBar. Este vorba despre trupa Fără Zahăr, unde sunteţi aşteptaţi cu ţuică, slană şi ceapă din partea casei, la concert românesc, lucruri româneşti, nu?

Sâmbătă avem multe evenimente, vă propunem să alegeţi dintre două concerte: Direcţia 5 sau MATZE ŞI ROLF ONO ori, dacă un concert nu e pe placul vostru

Duminică, cei care se trezesc târziu şi vor ceva special la masă trebuie să ajungă la Sunday Brunch la MODELiER, se anunţă de-li-cios!

Citiţi mai multe pe getlokal.ro.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ucraina primește de la SUA un nou pachet de ajutor militar în valoare de 375 milioane de dolari

SUA vor trimite Ucrainei un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de acțiune și o serie de rachete, artilerie și vehicule...

România urcă pe locul 12 în clasamentul celor mai îmbătrânite națiuni, conform datelor ONU

România a devenit a 12-a cea mai îmbătrânită țară din lume în 2024, urcând o poziție față de 2019, când se afla pe locul...

SUA vor trimite Ucrainei un nou ajutor militar de 375 milioane de dolari

Statele Unite vor trimite Ucrainei un nou pachet de ajutor militar, care include un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă