22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialŞoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, de Anul...

Şoferul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, de Anul Nou, prins beat de 4 ori în 7 ani

Şoferul care a omorât o femeie, după ce a spulberat-o pur şi simplu pe trecerea de pietoni în noaptea de Anul Nou, a fost prins beat la volan de poliţişti de 4 ori în decurs de 7 ani.

De fiecare dată s-a ales cu permisul suspendat. Bărbatul nu respecta nici regulile de circulaţie. Acesta a rămas fără permis de alte 3 ori, pentru infracţiuni în trafic, potrivit B1TV.

Joi, tânărul de 28 de ani a fost audiat de procurorii constănţeni şi riscă să ajungă în arest. Pe de altă parte, au fost date publicităţii primele imagini de pe camere de supraveghere, care suprind momentul în care femeile trec strada.

Şoferul a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 28 de ani este acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere fără pemis.

Poliţiştii verifică între timp imaginile surprise de camerele de supraveghere montate în zona în care a avut loc accidentul.

Pe una dintre acestea se vede cum femeile trec strada, după care mai multe maşini opresc brusc în stradă. În acel moment, în unghiul care nu se vede pe cameră, femeile sunt lovite de maşină.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă