13.2 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialSlaba vânzarea a consolei Wii U l-a lăsat pe Preşedintele Nintendo fără...

Slaba vânzarea a consolei Wii U l-a lăsat pe Preşedintele Nintendo fără jumătate din salariu

Preşedintele companiei japoneze Nintendo, Satoru Iwata, a rămas fără jumătate din salariu, timp de 5 luni, fiindcă nu a atins obiectivele stabilite, informează El Mundo.

Celorlalţi directori le-au fost reduse veniturile între 20 şi 30%.

Întrebat dacă măsura ar putea fi extinsă după luna iulie, Iwata a spus că ”decizia va fi luată când se va ajunge la acestă dată”.

Citeşte şi: Cât de periculoase sunt consolele de jocuri pentru copilul tău

În urmă cu câteva luni, compania japoneză a spus că nu va face reduceri de personal fiindcă astfel de măsuri reduc moralul celorlalţi angajaţi.

Nintedo a anunţat ieri că beneficiile au scăzut cu 30% în primele nouă luni, la 155 de milioane de euro, din cauza vânzărilor scăzute ale noii console Wii U. În total s-au vândut 5,8 miliaone de unităţi în cele 15 luni decât consola a fost lansată pe piaţă.

Compania a anuţat cu o săptămână în urmă că se aşteaptă la pierderi de circa 330 de milioane de dolari pentru anul fiscal 2013, faţă de beneficiile prevăzute anterior.

Cele mai citite

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...

Bărbat de 61 de ani, arestat preventiv pentru că și-a agresat sexual nepoata de 9 ani

Un bărbat de 61 de ani, din judeţul Covasna, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat sexual nepoata în...

Washingtonul are semnale că Teheranul pregătește „ceva serios” la adresa Israelului

„Nu atacați, pentru că, de data asta, Israelul nu va mai riposta simbolic, ca în aprilie”. Este avertismentul adresat de Washington regimului ayatollahului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă