13.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialShow-ul "Românii au talent", lider de audienţă. Care au fost cei mai...

Show-ul “Românii au talent”, lider de audienţă. Care au fost cei mai buni concurenți din ediţia a doua

Cea de-a doua ediţie a show-ului "Românii au talent" a fost lider de audienţă, peste 4,3 milioane de telespectatori urmărind spectacolul pe întreaga sa durată de difuzare, între orele 20:30 şi 23:04, informează Pro TV.

În minutul de maximă audiență, înregistrat la 21:42, aproape 5,1 milioane de români au fost cu ochii pe "Românii au talent".

Cea de-a doua ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent" a înregistrat 24,8 puncte de rating și 51,8% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:04, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape şase ori mai mult decât televiziunea clasată pe locul al doilea, care a obţinut 4,4 puncte de rating și 9,1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus cu 21,7 puncte de rating și 39,7% share, pe când următoarea televiziune clasată a înregistrat o audiență medie de 6,5 puncte de rating și 11,9% share.

La nivel național, Pro TV a fost și de această dată lider cu o audiență medie de 23,5 puncte de rating și 42,5% share, locul secund înregistrând 6 puncte de rating și 10,8% share.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului "Românii au talent" a continuat vineri seară căutarea noilor eroi naţionali, într-un decor spectaculos, în faţa unor săli pline şi a celor patru juraţi care au fost copleşiţi de emoţie, dar şi stricţi în momentul jurizării. Tot vineri seară, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu cei 18 concurenţi care au primit "Da" din partea juriului şi vor merge în etapa următoare a competiţiei.

Primul dintre cei care au reuşit să impresioneze juriul a fost Gheorghe Ionuţ Alin, care a cântat hip-hop. Atât calităţile vocale, cât şi mesajul piesei au transmis multă emoţie juraţilor. Ionuţ a dedicat în totalitate melodia echipei sale de suflet, Universitatea Craiova. Bebe Cotimanis a empatizat cu tânărul şi a fredonat versurile împreună cu el.

Nicoleta Iancu, în vârstă de 8 ani, a urcat pe scenă şi a impresionat juriul cu vocea sa în momentul în care a interpretat o doină. Juraţii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung actul artistic al concurentei, care a spus plină de emoţii: "E viaţa mea cântecul popular". În completarea ei, Andra a declarat: "A revenit pielea de găină la 'Românii au talent'! Eşti minunată! Să creezi atâta emoţie şi să ne-o oferi dintr-un trup atât de mic… Eşti o mare voce şi un mare talent!".

Numărul care a împărţit juriul în două, dar care în final a obţinut numărul de "Da" necesar pentru a merge în etapa viitoare, a fost cel al băieţilor din trupa I wanna see the moon. Cei patru băieţi excentrici s-au prezentat la preselecţii cu o piesă de hard-rock-punk şi au reuşit să impresioneze doar doi juraţi cu interpretarea lor. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis au decis că cei patru merită o şansă, însă Andra şi Andi Moisescu nu au fost în asentimentul lor şi au dat "Nu" ineditului moment. Concurenţii au spus: "Am vrut să venim cu ceva ce nu a mai fost până acum", iar Mihaela Rădulescu a completat: "V-aţi ales un drum de neînţeles pentru multă lume. Muzica voastră e o muzică aparte, pentru un public aparte".

Următorul moment care a emoţionat şi sensibilizat juriul a fost cel al celor doi acrobaţi care formează trupa Duo Gregori. A fost un număr cu trăiri puternice, plin de eleganţă şi iubire, care s-a îmbinat cu elemente acrobatice dificile. Prestaţia celor doi a impresionat juriul, care s-a ridicat în picioare aplaudând, iar Mihaela Rădulescu a spus printre lacrimi: "Vreau şi eu! Povestea asta de amor, trăită aşa, în zbor, cu nişte figuri perfecte!".

Şi cei patru membri ai trupei Balet Stars au făcut spectacol pe scena de la "Românii au talent" cu un dans de flamenco. A fost un moment plin de senzualitate, energie şi pasiune, care a ridicat juriul de la masă pentru a dansa împreună cu cei patru. Prezentatorii show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş, s-au alăturat şi ei juraţilor. În momentul verdictului, Bebe Cotimanis le-a transmis dansatorilor: "Dacă nu eşti surd şi orb, oricum rămâi mut. De la mine aveţi un Da!". Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu au fost de acord cu votul lui Bebe Cotimanis şi au spus la rândul lor "Da", iar trupa Balet Stars merge mai departe în competiţie.

Marian Sas a ridicat sala în picioare în momentul în care a apărut pe scenă pentru a-şi prezenta numărul de acrobaţie. Cu un look aparte, pictat, dar şi cu un talent desăvârşit, concurentul a reuşit să impresioneze prin curajul său. Andi i-a spus tânărului: "Cred că tu nu eşti sănătos la cap. Dar în acelaşi timp, cred cu tărie că eşti foarte talentat". De aceeaşi părere au fost şi ceilalţi trei juraţi, care l-au trimis pe Marian în etapa următoare.

Dan Leicu s-a bucurat şi el de aprecierea publicului, dar şi a juriului. De meserie pizzer acrobat, acesta a prezentat un număr spectaculos de acrobaţie cu aluatul de pizza, implicându-i şi pe Smiley şi Pavel în prestaţia sa. A fost un moment amuzant, plin de energie şi voie bună, iar cei patru juraţi au fost de acord că Dan este foarte talentat. "Stăpâneşti bine această artă şi nu am nicio îndoială că eşti un foarte bun pizzer", a spus Andi.

Unul dintre cele mai emoţionante momente din cea de-a doua ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost cel al lui Carmen Iordache. Concurenta a urcat pe scenă îmbrăcată în costum tradiţional românesc, însă a cântat operă. Carmen a reuşit să smulgă ropote de aplauze de la public. Şi juraţii au aplaudat îndelung prestaţia sa de excepţie, iar Andra a spus cu lacrimi în ochi: "În momente de genul acesta, sunt cea mai fericită că mă aflu aici şi pot să admir un talent atât de frumos. Vă mulţumesc!".

Traian Constantin este profesor de muzică şi are o poveste impresionantă, însă a luptat, a avut ambiţie şi a reuşit să-şi croiască un drum în viaţă. Tânărul a interpretat la pian melodia "Ballade pour Adeline" a cântăreţului Richard Clayderman. Juraţii au fost impresionaţi de prestaţia lui Traian Constantin, iar Mihaela Rădulescu i-a transmis: "Tu eşti un exemplu, tu eşti în felul tău un erou, un copil care şi-a găsit singur drumul. Tu eşti un model pentru foarte mulţi copii. Cânţi dumnezeieşte la pian!".

Răzvan Ioviţe a avut nevoie de ajutor în momentul numărului de magie pe care l-a pregătit pentru juraţi. Astfel, Mihaela Rădulescu s-a oferit să-i fie alături pe scenă. Andi Moisescu nu a crezut la început în talentul băiatului şi a apăsat butonul roşu, dar concurentul i-a demonstrat juratului că din magie poate face un adevărat spectacol. În final, Andi a spus: "Talentul te defineşte şi vocea te diferenţiază. Ne vedem în etapa următoare cu patru de 'Da'".

Viorel Scînteie s-a prezentat la "Românii au talent" cu un număr special de dresaj canin. Concurentul a reuşit să dreseze într-un mod inedit un câine cu probleme. Animalul are doar trei picioare, însă este foarte disciplinat şi ascultă întocmai toate indicaţiile date de stăpânul său. În finalul momentului, câinele le-a oferit celor două jurate, Andra şi Mihaela, câte un trandafir. A fost un moment emoţionant, iar Bebe a spus zâmbind: "Veţi pleca cu cinci de 'Da'! Eu dau câte unul pentru fiecare dintre voi".

Unul dintre cele mai amuzante momente din ediţia de vineri seară a fost cel prezentat de Agheană Smarandache. A cântat fabule muzicale la chitară şi voce, în care a imitat câteva animale ale căror sunete le-a atribuit lui Smiley şi Pavel. Prestaţia concurentului a stârnit hohote de râs atât în sală, cât şi la masa juriului şi în culise. "Acesta a fost numărul meu. Dacă vreţi, vă şi cânt, orice, în afară de operă şi manele", a spus el. În momentul verdictului, Mihaela i-a spus: "Sunt convinsă că mai aveţi şi alte surprize cu care să veniţi în alte etape". Astfel, concurentul a primit aprobarea juraţilor şi merge mai departe în competiţie.

Un alt moment important pe scena "Românii au talent" a fost cel prezentat de un copil, Ruben Hanţ. Acesta a venit în faţa juraţilor hotărât şi sigur de talentul său. A cântat la chitară într-un mod inedit, ţinând-o pe orizontală, şi a impresionat cu vocea sa şi cu sensibilitatea pe care a reuşit să o transmită. "În cazul de faţă nu mi se pare deloc importantă nici performanţa vocală, nici cum ţii chitara şi nici măcar cum cânţi la chitară. De departe, cel mai important lucru pe care tu ai reuşit să-l faci a fost să ne emoţionezi", i-a spus Andi lui Ruben.

Numărul prezentat de grupul Trio Simionca a fost cel care a adunat însă cele mai multe lacrimi vineri seară. Trei taţi împreună cu fiicele lor au prezentat un dans popular. Juraţii, plăcut surprinşi, i-au aplaudat îndelung pe cei şase, iar Mihaela a declarat printre lacrimi: "De multe ori simţim câte o emoţie sau alta. Întâmplător, acum emoţia mea a fost foarte puternică şi din cauza asta m-am oprit puţin. Mi-am adus aminte că eu n-am apucat să dansez cu tata aşa. Pentru mine aţi fost un moment foarte emoţionant şi vă mulţumesc".

O fată firavă cu o voce foarte puternică, Miruna Grecu a reuşit să ridice publicul în picioare şi să uimească juraţii încă de la primele note ale piesei pe care a interpretat-o. Andra i-a spus: "E simplu, mi-a plăcut. Ai cântat foarte frumos, ai o voce frumoasă, ai ştiut să-ţi alegi ceva pentru vocea ta. Felicitări!".

Ansamblul Imperia, format din zece fete şi un băiat, a prezentat pe scena de la "Românii au talent" un dans contemporan plin de eleganţă şi siguranţă. Cei patru juraţi s-au ridicat în picioare şi au aplaudat momentul, iar Mihaela le-a transmis tinerilor: "La mine e simplu. Dacă e o coregrafie perfectă, cu o expresivitate impecabilă, cu o melodie care a sunat dumnezeieşte, mişcările voastre atât de bine gândite, mie-mi dau lacrimile".

Nistor Arvat, de profesie cascador, practică sporturi extreme, iar numărul prezentat pe scena "Românii au talent" poate fi considerat tot un sport extrem. Nistor a făcut faţă sutelor de cuţite care au fost aruncate în el, fără să se rănească. A fost un moment plin de panică, dar tânărul a dat dovadă de mult curaj şi antrenament. Mihaela şi Andi au fost convinşi de concurent că merită să meargă mai departe, însă Andra şi Bebe nu. "Eu sunt mai puţin sensibilă, recunosc. Astfel că, eu zic 'Da'!", a spus Mihaela.

Ultimul moment al celei de-a doua ediţii a sezonului al cincilea al emisiunii "Românii au talent" a fost unul incendiar. Daniela Dumitru a venit să încălzească atmosfera atât în sală, cât şi pe scenă. A făcut spectacol cu focul şi a reuşit să impresioneze juriul cu prestaţia sa. "Foarte frumos! Spectaculos! Plin de culoare! Încins!", a spus Bebe. Cu toate că votul Andrei pentru Raluca a fost "Nu", concurenta merge mai departe, pentru că a obţinut susţinerea Mihaelei, a lui Andi şi a lui Bebe.

Cele mai citite

Topul celor mai ieftine apartamente din București. Cât costă o garsonieră

Cumpărătorii interesați de apartamentele din Capitală au la dispoziție cea mai variată ofertă de locuințe din care pot alege, dar și plătesc sume...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...
Ultima oră
Pe aceeași temă