22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialShilpa Shetty a castigat show-ul Big Brother

Shilpa Shetty a castigat show-ul Big Brother

Actrita indiana Shilpa Shetty a castigat duminica reality-show-ul britanic al celebritatilor “Celebrity Big Brother”, in ciuda scandalului iscat in jurul discriminarii rasiale la care ar fi fost supusa si care a starnit vii proteste in India, potrivit agentiilor straine de presa.
Starul indian de 31 de ani a castigat sprijinul publicului dupa ce a fost insultat de catre un competitor care i-a strigat cateva injurii rasiste, fapt ce a atras un record de plangeri (40.000).
Primul ministru britanic Tony Blair, seful Trezoreriei, Gordon Brown, si ministrul de Finante indian au comentat incidentul in care grupurile antirasiste si sud-asiatice au dezvaluit fata rasismului in Marea Britanie.
Shetty a primit voturile telefonic din partea a 63% din privitorii reality-show-ului, dupa cum a declarat gazda emisiunii, Davina McCall, care nu a precizat numarul total al voturilor.
Concurentii din cadrul acestui spectacol televizat sunt inchisi intr-o casa timp de trei saptamani si sunt eliminati unul cate unul pana cand unul este ales castigator al premiului.
Shetty si-a aparat colega, Jade Goody, care in mod repetat a facut-o pe indianca sa planga, a desconsiderat-o  si i-a luat in ras accentul.
Goody a devenit faimoasa dupa ce a aparut intr-o versiune obisnuita a Big Brother-ului si dupa ce a castigat aproximativ 16 milioane de dolari prin aparitii la televiziune si prin diverse reviste, prin realizarea unei autobiografii si a unor exercitii video. Despre ea, Shilpa a spus: “Este putin agresiva si are un temperament fierbinte, dar nu este rasista”.
Shetty l-a angajat pe publicistul celebritatilor britanice Max Clifford pentru a o ajuta sa-si dezvolte cariera in Marea Britanie. Duminica, el a estimat ca ar putea castiga 1,5 milioane de euro in urmatorul an din noile contracte pe care le va obtine ca urmare a aparitiei in acest show.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă