16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialŞeful CNADNR a DEMISIONAT

Şeful CNADNR a DEMISIONAT

Şeful CNADNR, Mircea Pop, a demisionat luni, a anunţat premierul Victor Ponta.

„Domnul Pop şi-a înaintat demisia… Eu am fost nemulţumit nu de cum s-a desfăşurat acţiunea de deszăpezire… Însă faptul că angajaţii muncesc şi şefii stau la Bâlea la discuţii mi s-a parut inacceptabil”, a declarat Ponta.

Totodată, premierul a atras atenţia că toţi cei care trebuiau să fie pe teren şi erau la Bâlea vor fi înlocuiţi.

Citeşte şi Şeful CNADNR: Ne-am făcut datoria, dar am fost discreţi; Dragnea: Acum câteva zile nu eraţi discreţi

Demisia lui Mircea Pop vine după ce, săptămâna trecută, presa a relatat că şefii CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat.

Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat, vineri, conducerea CNADNR pentru modul în care a prezentat informaţiile în Comandamentul de iarnă convocat vineri la Guvern, atenţionând că este „veriga slabă” şi că este ultima dată când acceptă „această bâlbă naţională”.

La şedinţa Comandamentului de atunci, mai multe autorităţile locale au reclamat că nu au putut comunica eficient cu reprezentanţii CNADNR în ultimele zile, cu atât mai puţin în ultimele ore.

Premierul Victor Ponta a anunţat că a solicitat Corpului de Control să verifice dacă directorii CNADNR au „petrecut” la Bâlea Lac în loc să participe la deszăpezire şi a reiterat că toţi cei implicaţi vor fi demişi dacă rezultatul verificării le va fi defavorabil.

Duminică seara, directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Mircea Pop, a informat Comandamentul de iarnă că instituţia s-a implicat în deszăpezire la nivel naţional, dar că a fost discretă, vicepremierul Dragnea replicând însă că „discreta” CNADNR şi-a făcut reclamă cu directorii de la Bâlea Lac.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă