27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialSecund italian la CFR Cluj

Secund italian la CFR Cluj

Secund italian la CFR Cluj
– Maurizio Trombetta este noul antrenor secund al campioanei. Acesta a ajuns deja in cantonament in Austria.

CFR Cluj se intareste nu doar prin transferul de jucatori, ci si prin inregimentarea unor noi oameni in staff-ul echipei. Astfel, oficialii campioanei Romaniei l-au curtat intens pe italianul Maurizio Trombetta, care a acceptat, in cele din urma, sa fie cel mai nou "ajutor" al tehnicianului Ioan Andone. In varsta de 45 de ani, Trombetta va sta doi ani la Cluj si va urca la doi numarul italienilor de pe banca CFR-ului, alaturi de preparatorul fizic, Paolo Potocnik. El a ajuns miercuri seara direct in Austria, la Kossen, acolo unde alb-visinii se afla in primul cantonament al acestei veri. "Aducerea lui Trombetta a fost facuta la cererea lui Ando, pentru ca acesta il cunostea destul de bine si a simtit ca este nevoie de mai mult profesionalism si la nivelul bancii tehnice. Alegerea lui Trombetta mi se pare destul de buna pentru ca acesta este un profesionist, mai ales ca a lucrat cu tehnicieni renumiti ai Europei" l-a laudat presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan. "Tehnicienii renumiti" de care vorbea seful ardelenilor au fost Francesco Guidolin si Giovanni Galeone. Desi, odata cu aducerea italianului, vor exista doi antrenori secunzi la echipa, Muresan spune ca nu se vor opera nici un fel de schimbari la nivelul bancii tehnice.

 

"Daca a venit Trombetta asta nu inseamna ca va pleca Romulus Gabor. Andone are nevoie de amandoi, astfel ca cei doi vor fi, de-acum inainte, antrenorii secunzi ai CFR-ului", a completat boss-ul din Gruia. Tot in Austria, acolo unde clujenii isi incarca bateriile pentru sezonul urmator, ar putea ajunge, zilele urmatoare, si cei doi fotbalisti doriti de Andone de mai mult timp, Alvaro Pereira si Yssouf Konne. Pe de alta parte, din Austria ar putea pleca Christian Fabbiani, atacantul care nu mai este incantat de o aventura in Romania si nu ar da inapoi de la o revenire in Argentina. "stiu ca Independiente il vrea, dar deocamdata au fost doar niste tatonari intre noi si gruparea argentiniana. Acum vom astepta o oferta din partea lor, pentru ca atat presedintele cat si antrenorul echipei respective il doresc pe Fabbiani", a spus Iuliu Muresan.

VACANTA
Din lotul pe care tehnicianul Ioan Andone l-a deplasat in Austria au lipsit internationalii Eduard Stancioiu si Mikael Dorsin, care au fost "cu treaba" la Campionatul European de Fotbal din Austria si Elvetia. Portarul clujenilor a facut parte din lotul nationalei lui Victor Piturca, iar suedezul acoperea postul de fundas stanga in nationala nordica. Din cauza faptului ca echipele celor doi au fost eliminate inca din faza grupelor, acestia au primit sapte zile libere din partea lui Andone, in loc de 10, cat ar fi primit daca ar fi ramas si pentru sferturile de finala.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă