23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialRomânia n-are timp să se joace 4 ani „Hoţii şi vardiştii”! PSD...

România n-are timp să se joace 4 ani „Hoţii şi vardiştii”! PSD trebuie scos în afara legii | OPINIE

Credeţi că această ţară poate rezista patru ani sub conducerea unei cete de jefuitori al cărei unic obiectiv este să-şi scoată tovarăşii din puşcărie? Credeţi că oamenii cinstiţi din această ţară merită să trăiască în teama că, dacă dorm prea liniştiţi, într-o dimineaţă se vor trezi cu hoţii pe străzi?

Eu sunt un antreprenor din Texas, ştiu ce înseamnă să munceşti de dimineaţă până seara, iar când ajungi acasă să îţi doreşti să stai liniştit împreună cu familia. Cum putem noi să cerem românilor ca, de acum până în 2020, să stea cu ochii pe Facebook şi pe site-urile de ştiri, să-i păzească pe pesediştii lui Dragnea şi, când sună alarma, să iasă în stradă?

Aceasta nu este o ţară guvernată, dragi prieteni!

Românii au nevoie de spitale care să le redea sănătatea, în care să nu moară cu zile, nu de graţierea lui Dan Voiculescu. Măcar să fi dat înapoi cele 60 de milioane de euro pe care i-a furat, construiam un spital cu banii aceştia.

Românii au nevoie de școli în care copiii lor să se pregătească pentru viitor, nu de o educație pesedistă care pregătește doar iobagi pentru moșiile domnului Dragnea.

Românii vor ca statul să le pună la dispoziţie o infrastructură modernă, pe care să o poată folosi în siguranţă. În secolul XXI, sunt drumuri naţionale – nu comunale sau judeţene – de pământ, iar trenurile de pe unele rute circulă mai încet decât la începutul secolului XX, pe vremea lui Carol I. În anul de graţie 2017, o simplă furtună de zăpadă a lăsat 120.000 de familii în întuneric. După o săptămână, mai erau 60.000 de familii fără curent. După două săptămâni, câteva sute continuau să trăiască în beznă…

Românii trebuie să-i aducă înapoi, acasă, pe cei 4,4 milioane de concetăţeni care au emigrat în străinătate. Ţara are nevoie de ei! Dar asta nu se poate face când ambasadele şi consulatele sunt înţesate de politruci, iar în fruntea diplomaţiei se află un vechi agent ceauşist.

Ce a făcut PSD în cele cinci luni în care s-a aflat la guvernare? A forţat porţile puşcăriilor. Punct! Între două asalturi, a năucit poporul cu aberaţii: triplarea salariilor bugetarilor, impozitul pe gospodărie sau Balena Albastră. N-au fost în stare să ofere o soluţie! Din ţară lipsesc vaccinuri şi medicamente esenţiale, bolnavii de cancer stau cu sabia deasupra capului, iar ministrul Sănătăţii e preocupat să o pună pe „partenera de viaţă” a lui Sorin Oprescu şefă peste cel mai mare spital din România.

Singurul lucru bun pe care l-am învăţat în aceste zile este că noua garnitură de pesedişti, în frunte cu condamnatul Dragnea, ştie de frică! Sunt speriaţi, mor de teama că alegătorii vor năvăli peste ei. Poporul i-a alungat după drama de la Colectiv, poporul i-a forţat să retragă infama ordonanţă 13 şi a fost nevoie de doar câteva mii de români ieşiţi în stradă ca să abandoneze amendamentele la legea graţierii. Dar nu putem să continuăm aşa încă patru ani! Eu am scris încă din februarie: simpla revocare a OUG 13/2017 prin OUG 14/2017 înseamnă că banda de tâlhari pune bijuteriile furate la loc în seif şi pleacă acasă sub privirile îngăduitoare ale poliţiştilor. Dacă nu li se întâmplă nimic, desigur că vor ajunge la concluzia că pot încerca din nou, până când dau lovitura.

Dragi prieteni, hoţii aceştia trebuie pedepsiţi fără milă, fiindcă altfel nu-i putem opri. Mulţi îmi spun să nu fiu un „radical”, să fiu ponderat şi să-mi măsor cuvintele. Dar, nu, nu voi face asta! Aici, în Texas, ne mândrim că justiţia se face repede şi aspru, „a swift and stern punishment”. De aceea o spun fără ezitare: pentru PSD nu mai este loc în spaţiul politic românesc.

Acesta nu este un partid, ci un grup infracţional organizat, care trebuie scos în afara legii. Mă bucur că tot mai mulţi oameni conştientizează ceea ce eu cer încă din iarnă. Există o cale legală: Constituţia, care, la articolul 40, spune negru pe alb că formaţiunile care „militează” împotriva statului de drept sunt în afara legii. Democratic este ca astfel de partide să fie desfiinţate.

Tolerarea lor nu este defel un semn al democraţiei, ci al unui stat eşuat, captiv în mâinile infractorilor.

Guvernul unui grup infracţional organizat este el însuşi ilegal şi trebuie schimbat. De fapt, acest nu este un „Executiv”, ci o adunătură de reprezentanţi ai diferitelor facţiuni din interiorul grupării.

E datoria cetăţenilor români să se apere cu tot ceea ce le stă la îndemână atunci când statul este capturat. Iar atunci când cetăţenii românii vor ieşi în stradă pentru a-şi apăra drepturile, le spun să aibă în minte aceste cuvinte:

„Ori de câte ori, o formă de guvernământ devine distructivă (…) este Dreptul Poporului să o schimbe sau s-o înlăture și să instituie un nou guvern” – 4 iulie 1776, Declaraţia de Independenţă a SUA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă