27.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialRomania, infrangeri pe linie in Liga Mondiala de polo

Romania, infrangeri pe linie in Liga Mondiala de polo

Asa cum anticipam, meciurile din semifinala europeana a Ligii Mondiale de polo, care se disputa in aceste zile la Portugalette, in Spania, au fost mult mai dure decat cele din fazele preliminare. Reprezentativa Romaniei a suferit pana acum doua infrangeri, in fata Serbiei-Muntenegru, campioana mondiala en-titre, cu scorul de 5-12, si contra Greciei, cu 6-12. Nationala noastra a mai jucat, aseara, dupa inchiderea editiei, contra Croatiei, urmand ca astazi sa evolueze in compania Spaniei, iar maine – a Germaniei. Dupa primele doua runde din grupa semifinala europeana, clasamentul este dominat de Croatia si Serbia-Muntenegru, ambele cu cate 6 puncte, urmate de Spania si Grecia, cu cate 3 puncte, Romania si Germania neavand nici un punct.
In urma acestor rezultate, sansele Romaniei de a ajunge in ultimul act al competitiei s-au diminuat mult. Pentru echipa antrenata de Vlad Hagiu, prioritar ramane, insa, Campionatul European din septembrie.
In grupa finala a Ligii Mondiale, programata la Atena (2-6 august), se va califica obligatoriu Grecia, in calitate de organizatoare, plus cel mai bine doua clasate formatii din grupa semifinala europeana.
Din cealalta grupa semifinala se califica tot trei formatii, care vor fi decise intre Australia, SUA, Franta, China, Canada si Brazilia.
Castigatoarea competitiei va primi 100.000 de euro, dar si calificarea directa la Campionatul Mondial din 2007, din Australia.

Cele mai citite

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

Studiu. 39% dintre călătorii generației Z ar rezerva o vacanță pe care au văzut-o în social media

Studiul realizat de ibis pe un eșantion de 9.000 de consumatori din piețe globale precum Marea Britanie, SUA, Brazilia, Franța, Germania, India, Australia și...

Scandal de nepotism la un colegiu din București. ANI a sesizat parchetul

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul după ce a descoperit că Vasilica Felicia Stroe, director al Colegiului Tehnologic "Viaceslav Harnaj" din București,...
Ultima oră
Pe aceeași temă