23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialREZULTATE BACALAUREAT 2011: Promovabilitate de 35 la sută la bacalaureat, în Argeş

REZULTATE BACALAUREAT 2011: Promovabilitate de 35 la sută la bacalaureat, în Argeş

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 35 la sută în judeţul Argeş, iar la patru unităţi de învăţământ niciun candidat nu a obţinut medii de trecere, conform rezultatelor înainte de contestaţii, publicate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean, transmite Mediafax.

Potrivit inspectorului şcolar general profesor Gabriel Bratu, din cele 43 de unităţi de învăţământ din judeţ, 25 înregistrează promovabilitate sub zece la sută.

“Unităţile de învăţământ unde s-a înregistrat promovabilitate zero sunt Grupul Şcolar din oraşul Ştefăneşti, unde s-au prezentat 77 de elevi la bacalaureat, toţi fiind respinşi, Grupul Şcolar Stâlpeni, cu 107 elevi respinşi, Grupul Şcolar Agricol din oraşul Costeşti, cu 110 elevi respinşi, şi Liceul Tehnic de Protecţie a Mediului din Piteşti, o unitate de învăţământ particulară unde s-au prezentat 21 de absolvenţi, toţi fiind respinşi. La Grupul Şcolar Ştefăneşti nu este o surpriză în condiţiile în care anul trecut a avut promovabilitate la bacalaureat 0,9 la sută, iar acum are zero”, a declarat profesor Gabriel Bratu.

În 2010, promovabilitatea în jdeţul Argeş la examenul de bacalaureat a fost de 61,6 la sută.

Cele mai citite

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă