23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Cum o recucereşte Zaharescu pe Andreea Berecleanu din bani publici

REVISTA PRESEI: Cum o recucereşte Zaharescu pe Andreea Berecleanu din bani publici

Ziarul Curentul titrează joi „Cum o recucereşte Zaharescu pe Andreea Berecleanu din bani publici”. Jurnaliştii scriu că „Premierul Victor Ponta s-a grăbit să-l ajute pe purtătorul său de cuvânt, Andrei Zaharescu, să o recucerească pe fosta sa soţie, Andreea Berecleanu , după ce aceasta l-a părăsit în favoarea unui medic estetician cunoscut, care are peste 60 de ani şi probabil multe conturi cu multe zerouri în coadă. Ponta l-a pus pe Zaharescu în Consiliul de Administraţie la E.On Gaz Distribuţie SA, ca să câştige şi el câteva mii de euro în plus pe lună şi poate să o convingă astfel pe Andreea să se întoarcă la el”.

În ziarul Adevărul apare joi un reportaj despre satul Ursici, una dintre cele mai izolate comunităţi din Hunedoara, unde vor fi montate panouri solare, pentru ca sătenii care nu şi-au părăsit cătunele de pe munte să aibă curent electric. „Un grup de voluntari mobilizaţi de organizaţia neguvernamentală „Free Mioriţa“ va aduce lumina electrică într-unul dintre cele mai năpăstuite sate din munţii Hunedoarei. În Ursici mai există doar 15 gospodării locuite, cu toate răsfirate pe câte o coastă a munţilor Şureanu, deasupra norilor. Alte aproape 20 de case, dar şi vechea şcoală a satului, au rămas părăsite, iar proprietarii lor ajung rar în aceste locuri”.

Citeşte şi REVISTA PRESEI: Românii plătesc din banii lor traiul Corinei Drăgotescu în SUA

Ziarul Evenimentul zilei publică un articol exclusiv cu titlul „Gâdea cere Parlamentului să apere Antena 3”. „Mihai Gâdea, în calitate de director al Antenei 3, cere Parlamentului să ia apărarea trustului Intact faţă de acţiunile altei puteri în stat, Justiţia. Într-o scrisoare trimisă preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, Gâdea acuză DNA de „încercările de destabilizare” ale Antenei 3, prin „atragerea forţată într-un dosar în care jurnaliştii angajaţii şi conducerea postului NU au nicio implicare”. Este vorba de dosarul de şantaj RCS&RDS”.

Jurnaliştii de la Gandul.info au aflat cât câştigă angajaţii RCS-RDS. „O persoană care lucrează ca operator call center pentru RCS-RDS, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de comunicaţii, câştigă lunar un salariu net de 2.100 de lei. În cazul în care angajatul se ocupă de clienţii business ai companiei, câştigul lui creşte până la 2.300 de lei, potrivit informaţiilor obţinute de gândul din partea surselor din piaţă”.

Citeşte şi REVISTA PRESEI: Maidanezii lui Oprescu, o afacere care a ajuns SĂ UCIDĂ

Jurnalul Naţional deschide miercuri cu un articol intitulat „Dosarul “Gala Bute” ţinteşte spre Udrea. Fostul ministru Ariton, colegul de cabinet al blondei, chemat ca martor la DNA”. „Dosarul “Gala Bute”, aflat în ancheta DNA, s-a extins şi la sponsorizările primite de Rudel Obreja de la companiile de stat din sectorul energetic. Ion Ariton, fostul ministru al Economiei în Cabinetul Boc, a fost audiat ca martor de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul pornit de la un raport DLAF care sesiza acte de corupţie, comise în principal de Rudel Obreja cu ocazia organizării galei „Campion pentru România”.

Ziariştii de la Cotidianul au investigat cine sunt cei trei giganţi care se luptă pe cuprul românesc. „Companiile Yildirim Holding din Turcia, Trafigura din Olanda şi traderul Glencore din Elveţia au depus oferte pentru cumpărarea concentratului de cupru de la Cuprumin Abrud”.

Citeşte şi REVISTA PRESEI: Crin, în război cu vrăjitoarele: Eu voi fi preşedinte indiferent de incantaţii

Ursici, unde există una dintre cele mai izolate comunităţi din Hunedoara, vor fi montate panouri solare, pentru ca sătenii care nu şi-au părăsit cătunele de pe munte să aibă curent electric,

Citeste mai mult: adev.ro/msmeny

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă