23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialReunire cu absente la Steaua

Reunire cu absente la Steaua

Componentii echipei Steaua s-au reunit, vineri dimineata, in vederea reluarii pregatirilor. La stadion au fost prezenti Cernea, Vatca, Lungu – portari; Nicolita, Dorin Goian, Ghionea, Nesu, Petre Marin, Baciu, Gigel Coman – fundasi; Bicfalvi, Lovin, Paraschiv, Marius Croitoriu, Cristocea, Ochirosii, Ovidiu Petre, Bostina, Radoi – mijlocasi; Iacob, Nicolae Dica, Gurita, Vali Badea – atacanti.
Fostul rapidist Valentin Badoi a efectuat joi vizita medicala si era asteptat dupa-amiaza la aeroport pentru plecarea spre Spania, unde Steaua va efectua un cantonament in statiunea Oliva de langa Valencia, pana pe 22 iunie. Nigerianul Ifeany Emeghara va sosi luni in Romania, iar Adrian Neaga pe 20 iunie.
Valeriu Argaseala a explicat ca Dorin Goian si Valentin Badoi nu vor face deplasarea in turneul de pregatire din Spania pentru ca raman in vacanta.
El a mentionat ca in schimb vor face deplasarea Eugen Baciu si Gabriel Bostina, care momentan raman in lotul echipei Steaua.
Steaua a anuntat ca se va desparti de jucatorii Andrey, Saban si Elton, in timp ce Stelian Stancu va evolua la Poli Timisoara, iar Cyril Thereau doreste sa plece.

Cele mai citite

Atacurile masive israeliene zguduie Beirutul: 11 lovituri consecutive au vizat Hezbollah

Noaptea trecută, capitala Libanului a fost scena unor atacuri aeriene intense, Israelul lansând cel puțin 11 lovituri consecutive, una dintre ele având ca țintă...

Jumătate dintre români nu economisesc pentru bătrânețe, avertizează economiștii

Aproximativ 50% dintre români nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantă, avertizează economistul Radu Crăciun, într-un interviu acordat HotNews. Această situație este cauzată, în...

Fostă șefă a TVR acuză managementul actual de cheltuieli nejustificate și declin grav al televiziunii publice

Ramona Săseanu, fostă președintă interimară a TVR, a trimis o scrisoare deschisă Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, în care avertizează asupra unei situații...
Ultima oră
Pe aceeași temă