Rețeta de ”tagliatelle cu muşchi de vită” este o specialitate italiană foarte gustoasă.
Ingrediente:
muşchi de vită
tagliatelle
usturoi
ulei de măsline
roşii cherry
sos brun
vin alb
Mod de preparare:
Vizualizați galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pragătire a rețetei.
Într-o tigaie se pune uleiul la încins.
Muşchiul de vită se taie joulienne şi se pune la sotat împreună cu usturoiul tocat.
Se stinge cu vin şi supă de legume şi se adaugă roşiile cherry şi sosul brun.
Separat se pun pastele la fiert.
Când se obţine consistenţa dorită pentru sosul de legume se adaugă pastele şi mozzarellla.
Tradiții culinare:
Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Reteta italiană a fost oferită și preparată de Restaurant Il Corso.