4.3 C
București
miercuri, 25 decembrie 2024
AcasăSpecialRețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Rețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia.

Ingrediente:

smântână dulce,

lapte,

zahăr,

1 baton de vanilie,

puțin sos de fructe de padure

Mod de preparare:

Într-o cratiță, se amestescă smântâna, laptele, zahărul și vanilia. 

Compoziția se pune pe foc și se adaugă puțină gelatină. 

Toată compoziția se ține câteva minute pe foc, apoi se toarnă în forme.

Dupa întărire, se ține la rece și se servește cu sos din fructe de pădure.

Vizualizați galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale rețetei.

Rețeta face parte din programul de educaţie de educaţie culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este iniţiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis și DeKassa.

Cele mai citite

Atac major al Rusiei asupra Ucrainei în dimineața de Crăciun: Rețele energetice și orașe vizate

În dimineața de Crăciun, Rusia a lansat un atac masiv asupra rețelei energetice și orașelor din estul Ucrainei, folosind rachete de croazieră și balistice,...

Atac major al Rusiei asupra Ucrainei în dimineața de Crăciun: Rețele energetice și orașe vizate

În dimineața de Crăciun, Rusia a lansat un atac masiv asupra rețelei energetice și orașelor din estul Ucrainei, folosind rachete de croazieră și balistice,...

Blue Air, aflată în faliment, va încasa aproximativ 2 milioane de dolari în urma câștigării unui proces

Administratorii Blue Air, companie românească de transport aviatic aflată în faliment, au obținut o victorie neașteptată într-un proces cu Transair, compania aviatică din Senegal. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă