15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialRapidistii, gaura de 100.000 de euro

Rapidistii, gaura de 100.000 de euro

Scandalul care mocneste de cateva saptamani bune in randul componentilor echipei masculine de baschet Rapid Bucuresti a iesit  ieri la lumina.

De mai bine de trei luni, nici unul dintre cei 12 componenti ai formatiei giulestene nu si-a primit salariile, iar sansele sa fie remunerati in perioada imediat urmatoare sunt foarte mici. Chiar daca valorile contractelor sunt confidentiale, un apropiat al echipei ne-a spus ca restantele pecuniare ale conducerii clubului catre jucatori sunt de peste 100.000 de euro, iar suma datorata creste cu fiecare zi ce trece. "Ceea ce ni se intampla este inacceptabil. Practic, n-o sa mai avem din ce trai. Nu vreau sa creez panica sau sa pun presiune pe cineva, deoarece intelegem ca este o perioada dificila pentru club, dar situatia nu poate continua la nesfarsit. Am discutat chiar varianta de a intra in greva, pentru ca deja suntem la capatul rabdarii.

 

Tot ceea ce am primit pana acum sunt niste ordine de plata care vor putea fi incasate cand vor exista bani in conturi", a declarat ieri Bogdan Popescu, unul dintre rapidisti, component al lotului reprezentativ de baschet al Romaniei. Nemultumiti si fara prea multe sperante in remedierea situatiei, cativa baschetbalistii au sesizat situatia conducerii FR de Baschet. "Este regretabil ce se intampla la Rapid, mai ales ca este una dintre echipele valoroase (n.r. – Rapid se lupta in aceste zile cu CSU Atlassib Sibiu pentru medaliile de bronz). Daca situatia nu se va rezolva, vom declara toti jucatorii liberi de contract", a precizat Carmen Tocala, presedintele FRB.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă