20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRangers ne reclama la UEFA

Rangers ne reclama la UEFA

Presedintele gruparii Glasgow Rangers, Martin Bain, a declarat ca regreta atitudinea unora dintre fani la meciul cu Unirea Urziceni din Liga Campionilor si a precizat ca au fost deficiente de organizare inacceptabile. "Nimanui nu-i place sa asiste la astfel de manifestari. Oricum, e inacceptabil faptul ca atunci cand reprezentantii nostri au venit la stadion cu oficiali ai UEFA si de la Unirea acum cateva saptamani s-a stabilit sa fie deschisi patru turnicheti pentru accesul suporterilor, iar acum doar doi au fost deschisi, ingreunand accesul. E inacceptabil ca apoi s-a folosit gaz asupra fanilor nostri. Voi anunta UEFA despre comportamentul lor", a spus Bain.

Presedintele Ligii Suporterilor de la Rangers, Andy Kerr, a mentionat ca incidentele nu au fost majore. "Inainte de meci s-au folosit spray-uri cu gaze, n-am mai intalnit asa ceva de la Artmedia Bratislava. Intotdeauna fortele de ordine par surprinse de ce se in-tampla. Asta e Liga Campionilor, ar trebui sa fie cele mai bune stadioane si conditii din lume. Acesta nu e unul dintre ele. Oricum, au fost incidente minore", a spus Kerr.

» La pauza partidei, intre fanii scotieni si stewarzi a izbucnit un conflict, suporterii scotieni aruncand cu scaune in directia fortelor de ordine. Dupa cateva minute, stewarzii au reusit sa-i calmeze pe sustinatorii echipei scotiene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă