20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRaman singurii fara infrangere

Raman singurii fara infrangere

Pentru echipa lui Stefan Stoica aceasta este a cincea infrangere acasa, din tot atatea posibile, cele noua puncte stranse pana acum de International venind in urma unor victorii in deplasare. "Inca un meci urat in urma caruia nu stiu ce sa mai cred. Cum luam un gol, cum innebunim. Daca am fi marcat in prima repriza din cele doua situatii clare pe care le-am avut, poate ca alta era soarta meciului. Daca patronul considera ca eu sunt vinovat, voi pleca imediat. Am venit la International datorita relatiei bune cu patronul Benone Lazar si vrem sa facem o echipa adevarata, dar asta cere timp", a spus tehnicianul argesenilor.

De partea cealalta, Ovidiu Sabau s-a declarat multumit de rezultat si de joc, chiar daca in prima repriza elevii sai nu au respectat intocmai indicatiile sale. "A fost o prima repriza echilibrata, in care noi am jucat crispati si ne-a interesat doar rezultatul. La pauza eram putin ingrijorat, dar nu am strigat la jucatori, ei singuri si-au dat seama ca sunt intr-o situatie dificila. In partea a doua am reusit sa facem un joc bun. Aceasta victorie ne aduce linistea pentru a ne pregati in urmatoarele zile pentru campionat si Liga Europa", a precizat antrenorul timisorenilor.
Victoria de la Mioveni l-a multumit si pe presedintele banatenilor, Marian Iancu, acesta cerandu-le insa suporterilor mai multa rabdare. "Trebuie sa facem fata pe mai multe fronturi si nu avem inca experienta. Nimeni din club nu o are. Intalnim echipe foarte diferite de la un meci la altul, de la cei mai buni la cei mai slabi. Trebuie sa schimbam stilul in functie de adversar, si nu e usor. Important este ca ramanem fara infrangere in campionat, iar in Europa, din sase meciuri, patru sunt fara infrangere", a spus Iancu.

» Sabau nu s-a temut de demitere dupa esecul cu Dinamo Zagreb (0-3): "Nu mi-am simtit postul in pericol, pentru ca am discutat cu domnul Iancu pentru a face un proiect pe termen mediu si lung, pentru a crea o echipa competitiva pe plan european".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă