22.1 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialPurcelus de pe imas, treci prin fata lui Igas

Purcelus de pe imas, treci prin fata lui Igas

Pana sa apuce sa dea piept cu greutatile noului an, cativa dintre oficialii aradeni „s-au incalzit” participand la o partida de vanatoare, organizata in linistea padurii de pe dealurile localitatii Bata. Acolo unde, consilierul judetean Ion Micurescu, care a ratat, anul trecut, functia de vicepresedinte al organizatiei judetene a PD, dupa ce cativa apropiati au vrut sa masluiasca voturile in favoarea sa, se pare ca face legea printre necuvantatoarele cu fata de trofeu. Astfel, spuma democrata a sunat tare din goarna si a purces la prima partida de vanatoare organizata in acest an, care s-a dovedit a fi si una dintre cele mai mari din ultimul timp, daca tinem cont de varsarea de sange care s-a produs.
Zeci de personalitati si vanatori impatimiti, cei care i-au numarat zic c-ar fi fost 140 in total, s-au adunat la Bata si au dat dovada ca frigul napraznic nu este un impediment in fata legilor vanatorii, atat scrise, cat si nescrise. Printre autohtoni s-au amestecat si sase vanatori din Germania, dar si o serie de personalitati aradene cum ar fi deputatul democrat Constantin Igas, care, intre doua focuri de arma, a dat impresia ca se intereseaza si de problemele localnicilor din zona.
De la partida nu a lipsit nici Iosif Matula, aflat in concediu dupa perioada de acomodare in functia de presedinte al Consiliului Judetean pe care a obtinut-o, anul trecut. In fruntea tuturor a stat „badea Ion” cum mai este numit consilierul judetean Ion Micurescu, vanator cu acte in regula si impatimit al pustii.
Partida de vanatoare s-a soldat cu 11 victime, toti porci mistreti. Desi in sezonul acesta s-a dat liber si la vulpi, nici un vanator nu a reusit sa impuste vreo „sireata” din padurea de la Bata.
Cum vanatoarea a avut doua parti, adica actiunea in sine si povestea vanatorii, cea de-a doua s-a bucurat de mai mult succes. Poate si pentru faptul ca povestile au avut loc la adapost de vremea de afara, in fata unor mese intesate de tocanite si fripturi apetisante de mistret.

Cele mai citite

DIICOT a reținut mai mulți bărbați care au introdus în țară droguri prin intermediul unor firme de curierat

Trei bărbați cu vârste între 33 și 37 de ani sunt subiectul unei anchete desfășurate de procurorii DIICOT Călărași, fiind cercetați pentru infracțiuni legate...

Atacurile masive israeliene zguduie Beirutul: 11 lovituri consecutive au vizat Hezbollah

Noaptea trecută, capitala Libanului a fost scena unor atacuri aeriene intense, Israelul lansând cel puțin 11 lovituri consecutive, una dintre ele având ca țintă...

Probleme uriașe pentru Garth Brooks, cântăreţul country

Cântărețul country Garth Brooks, considerat o legendă în muzica country americană, se confruntă cu acuzații grave de viol! Garth Brooks este acuzat de viol Artistul este...
Ultima oră
Pe aceeași temă