17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialProvocarea de a face accesibile amenajările de calitate

Provocarea de a face accesibile amenajările de calitate

Realizarea unei amenajări de calitate implică în general un efort substanţial, reprezentând bani cheltuiţi şi timp dedicat, atât în privinţa conceperii soluţiei adecvate cât şi în privinţa procurării materialelor de înaltă calitate şi punerii lor în operă. In condiţiile unui acces din ce în ce mai facil la informaţie, sunt din ce în ce mai mulţi cei care aspiră la o amenajare de calitate, însă datorită contextului economic, sunt din ce în ce mai puţini cei care au capacitatea şi care sunt dispuşi să facă efortul necesar. Prin Colecţia Smart Luxury pe care o lansăm acum, ne propunem să răspundem acestei provocări, în sensul de a face accesibile amenajările de calitate unei categorii cât mai largi din rândul celor care aspiră către aşa ceva.

Smart Luxury înseamnă în viziunea noastră optimizarea procesului de realizare a unei amenajări în sensul obţinerii unui maxim de efect cu un minim de efort. Conceptele de amenajare pe care le propunem în cadrul acestei colecţii corespund celor mai actuale tendinţe în materie de design şi tehnologie, utilizează materiale de înaltă calitate, de la producători consacraţi, indeplinind standardul unei amenajări de lux şi sunt realizabile cu un efort pe care aceşti clienti vor fi surprinşi să afle ca şi-l pot permite.

Realizarea unei amenajări de calitate implică câteva etape esenţiale, pe care, dacă le abordăm în mod inteligent, reuşim să le parcurgem făcând o apreciabilă economie de timp şi bani. In primul rând, pentru etapa de documentare, în urma căreia ar trebui să se concretizeze ceea ce se doreşte (stil, concept, materiale), este disponibilă o cantitate enormă de informaţii din multiple surse: reviste, cataloage, expoziţii şi târguri de profil, showroom-uri, mediu virtual, spaţii vizitate, recomandări de la persoane cunoscute mai mult sau mai puţin avizate, simulari 3D, iar de fiecare dată soluţia imaginată va trebui supusă condiţiei de buget accesibil şi de timp de realizare (procurarea unor materiale putând implica mai multe luni de aşteptare). In absenţa unui ghid experimentat există un risc major fie de “încremenire” în această etapă fie de parcurgere superficială constatând ulterior că rezultatul nu corespunde dorinţelor. Colecţia pe care o lansăm acum reprezintă o selecţie atent realizată de către colectivul nostru de arhitecti de interior, în urma explorării tuturor acestor surse, prin care ne-am propus să acoperim, în mod inteligent, utilizând un număr relativ redus de alternative, majoritatea tendinţelor actuale la nivel mondial. Acestă abordare ne-a permis o negociere specială a preţului de achizitie a materialelor de înaltă calitate, bazată pe volumul achiziţiilor, reducerea costurilor logistice şi a timpului de livrare, majoritatea produselor fiind disponibile imediat în depozitele noastre.

Ca principale tendinţe actuale, s-a avut în vedere, în primul rând un concept general în care ne-am dorit să scoatem în evidenţă o zonă de accent din camera de baie. Acest lucru l-am realizat având în vedere aspecte precum: stilul, gama cromatică, mularea produselor pe spaţii de dimeniuni diferite, potrivirea lor în cadrul colecţiei şi atenţia oferită detaliilor tehnice şi a stereotomiei. Colecţia este în ton cu ultimele tendinţe în matrie de “bathroom design” şi am ales cele mai potrivite combinaţii cu inspiraţie din natură: piatră naturală(calcar, travertine), valuri, lemn, bambus, frunze, etc.

Ii invităm pe toţi cei interesaţi să parcurgă conceptele de amenajare propuse şi să aleagă ce consideră că li se potriveşte cel mai bine. In cadrul acestui proces pot cere în orice moment sfatul gratuit al unui specialist din showroomurile Delta Studio.

In plus, pentru optimizarea procesului de amenajare, Delta Studio a lansat site-ul www.deltabaie.ro, în care conceptele şi produsele colecţiei sunt puse la dispozitie atât pentru o informare imediată, cât şi pentru comandarea lor directă.

www.deltastudio.ro

www.deltabaie.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă