16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialPonta: România nu va avea fonduri europene reduse

Ponta: România nu va avea fonduri europene reduse

Comisia Europeană (CE) a propus în reuniunea Consiliului European ca România şi alte state membre să nu aibă fonduri UE reduse în perioada 2014-2020, preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, recomandând în acelaşi timp autorităţilor de la Bucureşti să crească gradul de absorbţie a banilor comunitari, scrie Mediafax.

Discuţii concrete pe această temă vor avea loc în semestrul al doilea al acestui an, sub preşedinţia cipriotă a Uniunii Europene, a declarat, joi seara, la Bruxelles, premierul Victor Ponta.

El a precizat că România a susţinut la reuniunea CE conţinutul Declaraţiei semnată la Bucureşti, la începutul lunii iunie, de către mai mulţi prim-miniştri, pentru ca nivelul de finanţare să fie menţinut în intervalul 2014-2020 la un nivel similar celui de până în prezent.

 

Cele mai citite

Primele lucrări la pasajul Doamna Ghica, la mai puțin de jumătate de an

La mai puțin de 6 luni de la inaugurare, au apărut primele probleme la pasajul de la Doamna Ghica, un proiect care a...

Mită la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău! Doi angajați au fost reținuți de procurorii DNA

Şeful Serviciului Tehnic, Administrativ şi Aprovizionare din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău şi economistul unităţii au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru 24 ore...

Sforarul șef al Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, încă 5 luni administrator provizoriu ilegal la RAR

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, și-a prelungit ilegal, cu acordul ministrul Sorin Grindeanu, provizoratul ca administrator al Registrului...
Ultima oră
Pe aceeași temă