24 C
București
miercuri, 3 iulie 2024
AcasăSpecialPoetul Mircea Dinescu, invitat la Trialoguri la ARCUB

Poetul Mircea Dinescu, invitat la Trialoguri la ARCUB

Poetul Mircea Dinescu şi cântăreaţa Aylin sunt invitaţi speciali la cea de-a doua ediţie a evenimentului Trialoguri la ARCUB.

Poeta Mircea Dinescu va aborda alături de jurnalistul cultural Matei Martin o temă controversată: femeia. Participanţii la eveniment vor avea prilejul de a asculta poveşti amuzante şi perspective interesante asupra ideii de feminitate, precum şi cu acordurile muzicii interpretate de cântăreaţa Aylin.

Cea de-a doua ediţie a evenimentului Trialoguri la ARCUB va avea loc joi, 13 martie, începând cu ora 20.00, la Ceainăria ARCUB.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batişte nr. 14.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment care introduce în agenda comunităţii obiceiul conversaţiilor culturale. Întâlnirile între public şi invitaţi au loc de două ori pe lună, în serile de joi, şi presupun discuţii pe teme dintre cele mai diverse extrase din cotidianul ce influenţează natura artistică a invitaţilor.

Evenimentul a debutat cu o întâlnire reuşită cu scriitorul Mircea Cărtărescu, moderată de criticul şi scriitorul Marius Chivu. Pe lista personalităţilor pe care iubitorii de cultură din capitală îi pot întâlni la Trialoguri se află nume precum: Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, Tiberiu Soare, Gabriela Adameşteanu sau Aurora Liiceanu.

Informaţii despre invitaţii următoarelor întâlniri şi înregistrări video extrase din fiecare ediţie anterioară sunt disponibile pe www.arcub.ro.

Cele mai citite

Atacurile în coaliția de guvernare continuă

Alina Gorghiu îl acuză pe Marcel Ciolacu Alina Gorghiu, Ministrul Justiției, este de părere că maratonul consultărilor care au avut loc la Palatul Victoria între...

Optica inteligenței artificiale

„Inteligența artificială” reia ideea „l’homme maschine”, a lui La Mettrie Acesta își asuma că omul poate fi abordat cu succes ca mașină, dar și...

Cod galben de vreme instabilă și ploi în 14 județe. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică şi cantităţi însemnate de precipitaţii, valabilă pe parcursul acestei zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă