12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPeste 200.000 de pachete de ţigări, confiscate după un control la un...

Peste 200.000 de pachete de ţigări, confiscate după un control la un depozit din comuna Ştefăneştii de Jos

Peste 200.000 de pachete de ţigări au fost confiscate în urma unei acţiuni de control desfăşurate la un depozit clandestin, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, informează ANAF, potrivit Mediafax.

La acţiune au participat inspectori din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti şi poliţişti.

În urma controlului au fost găsite şi confiscate 207.500 de pachete de ţigarete (4.150.000 ţigarete) marca Marlboro, nemarcate, fără documente de provenienţă.

În acelaşi depozit a fost descoperită şi o autoutilitară marca Ivezo, înmatriculată în Bulgaria, despre care se crede că ar fi folosită la transportul ilegal al ţigaretelor, precum şi cantitatea de 1.900 de cutii cu sare alimentară (a 500 grame cutia), marfă pentru care nu existau documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigarete cu o valoare estimată de piaţă de circa 2.282.500 lei, autoutilitara, precum şi întreaga cantitate de sare alimentară vor fi confiscate.

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă