13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialPermutari la FC Timisoara

Permutari la FC Timisoara

» Desi are interdictie la transferuri, echipa banateana l-a vandut pe Sretenovic si l-a adus, in locul acestuia, pe Scutaru.

Din cauza faptului ca nu i-a platit restantele financiare fostului sau jucator, Ionel Ganea, FC Timisoara a primit o hartie din partea FRF, prin care ii este interzis sa mai faca transferuri. Cu toate acestea, oficialii banatenilor se folosesc de diferite scapari ale regulamentului, astfel ca, ieri, au oficializat vanzarea fundasului sarb Sreten Sretenovic si aducerea lui Cristian Scutaru. Daca interdictia venita din partea Federatiei se refera doar la achizitionarea de jucatori, echipa de pe Bega a putut linistita sa il cedeze pe Sretenovic in Rusia, la formatia Kuban Krasnodar. Jucatorul venit la Timisoara de la Benfica Lisabona nu s-a adaptat in Romania, astfel ca ieri dimineata a parasit cantonamentul din Spania al elevilor lui Gabi Balint cu destinatia Antalya, acolo unde rusii isi desfasoara stagiul de pregatire. In schimb, venirea lui Scutaru ar putea atrage cateva semne de intrebare.

 

Conducerea banatenilor are, insa, doua explicatii destul de rezistente. In primul rand, fostul international de tineret este jucatorul Timisoarei, insa a fost imprumutat in prima parte a campionatului la echipa satelit, CS Buftea. Iar in al doilea rand, decizia forului federal va deveni executorie doar dupa cinci zile si doar in cazul in care reprezentantii Timisoarei nu vor face recurs, lucru care nu s-a intamplat. Astfel, pana la o decizie definitiva a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, banatenii se pot misca in voie pe piata transferurilor. "Era timpul ca un nou jucator crescut in clubul nostru sa devina component al echipei mari.

Pe langa Latovlevici, Luchin si Pantilimon, apare, acum, acest Scutaru, care s-a impus ca o solutie definitiva. Pe de alta parte, prin venirea acestor talente la echipa mare vom face dovada ca suntem seriosi atunci cand afirmam ca un club fara jucatori din pepiniera proprie nu are nici un viitor", a declarat patronul Marian Iancu, pentru site-ul echipei. Odata cu venirea lui Scutaru, numarul jucatorilor adusi la Timisoara in aceasta iarna a ajuns la patru.

PROBLEME
Pe langa decizia de saptamana trecuta, prin care FC Timisoara nu mai poate face transferuri, banatenii au fost penalizati si cu sase puncte in turul campionatului. "Acest Marian Iancu se ghideaza dupa legea junglei. Este patat. Pe langa aceasta interdictie, Timisoarei i s-au mai luat si sase puncte si este pacat pentru ca, in aceasta situatie, jucatorii sunt cei care sufera", a declarat Ganea, cel din cauza caruia formatia din Banat s-a mai ales cu o noua problema pe cap.

Cele mai citite

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...

Soarele, partener de afaceri: A demarat Programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu lansează sesiunea de înscriere cu un buget record de aproximativ două miliarde de lei. Fondurile alocate primei etape a programului, pentru...

Nicolae Ciucă le-a transmis liderilor liberali din teritoriu să formeze majorități de dreapta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liderilor din teritoriu să caute să facă alianțe și majorități cu partidele de dreapta, potrivit unor stenograme de...
Ultima oră
Pe aceeași temă