34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialPercheziţii în judeţul Mureş. Poliţia caută falsificatori de bani

Percheziţii în judeţul Mureş. Poliţia caută falsificatori de bani

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş au făcut, miercuri, trei percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi că ar fi falsificat şi plasat, pe raza judeţului Mureş, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma percheziţiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracţiunilor.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Luduş şi Postului de Poliţie Rurală Valea Largă.

În urma percheziţiilor, a fost identificată şi ridicată în vederea confiscării o imprimantă, care ar fi fost folosită la comiterea activităţii infracţionale.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 31 de ani, sunt bănuiţi că, în perioada 2- 4 martie a.c., ar fi falsificat şi plasat, pe raza judeţului Mureş, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei, cu an de emisiune 2005.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, la nivel naţional, au mai fost depistate bancnote cu aceleaşi caracteristici, 2 pe raza judeţului Cluj şi o bancnotă pe raza judeţului Mureş, plasate în luna decembrie 2013.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei bărbaţi, urmând ca doi dintre aceştia să fie prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite

Surse: Ciucă și Ciolacu discută la Guvern calendarul alegerilor

Preşedintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a venit, astăzi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat...

CSAT decide dacă oferim Ucrainei sistemul PATRIOT. Alte subiecte pe ordinea de zi a Consiliului

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, astăzi, în şedinţă la Palatul Cotroceni, pe agendă aflându-se analiza privind posibilitatea transferului unui sistem...

Cea mai lungă zi din an: Solstițiu de vară 2024

Astăzi, 20 iunie, marcăm solstițiul de vară, un eveniment astronomic important care semnalează începutul verii astronomice și aduce cea mai lungă zi-lumină a anului....
Ultima oră
Pe aceeași temă