23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialPartide pe muchie de cutit in Liga Nationala de handbal

Partide pe muchie de cutit in Liga Nationala de handbal

Inaintea ultimelor cinci etape din acest sezon, lupta pentru locurile de cupe europene devine acerba in Liga Nationala de handbal feminin.

Inaintea vacantei datorate sarbatorilor, Liga Nationala de handbal feminin a mai programat o etapa ale carei rezultate au aprins si mai mult lupta in zona europeana. Cele trei reprezentante ale sud-est-ului se afla in continuare in disputa pentru o competitie continentala. Cea mai bine plasata dintre cele trei este Otelul Galati. Fetele antrenate de Gabriela Artene au invins in deplasare pe KZN Slatina, scor 30-21, si ocupa momentan locul trei. Galatencele mai pot pierde acest loc, pentru ca in etapele ramase de disputat mai au programate jocuri cu Rulmentul si Oltchim, fruntasele de neinvins ale campionatului. Distanta fata de urmaritoare este insa destul de mare si chiar si cu doua infrangeri in aceste meciuri, echipa de la Dunare are asigurata prezenta in sezonul viitor al cupelor europene.

Celelalte doua echipe din sud-est, Dunarea Braila si CS Tomis Constanta, sunt vecine de clasament. Prima ocupa locul cinci, in timp ce tomitanele se situeaza pe o pozitie mai jos.
In ultima partida de campionat, Dunarea a cedat inexplicabil pe terenul celor de la CSM Ploiesti (24-27), iar constantencele au pierdut in deplasare la Cetate Devatrans (21-24). Cele doua infrangeri nu au scos echipele din lupta pentru primele cinci locuri, si datorita rezultatelor slabe ale adversarelor directe.

» Adversare
In etapa urmatoare, programata sambata, CS Tomis va primi vizita celor de la CSM Ploiesti, Dunarea Braila va juca pe teren propriu in compania celor de la Hidroconcas Buzau, iar Otelul va intalni de asemenea, pe propriul teren, pe Rapid Bucuresti.

Cele mai citite

Jumătate dintre români nu economisesc pentru bătrânețe, avertizează economiștii

Aproximativ 50% dintre români nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantă, avertizează economistul Radu Crăciun, într-un interviu acordat HotNews. Această situație este cauzată, în...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elias Charalambous, mulțumit de victoria lui FCSB: „Disciplina și atitudinea au făcut diferența”

FCSB a obținut o victorie importantă în Europa League, învingând PAOK cu 1-0, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 56. Antrenorul Elias...
Ultima oră
Pe aceeași temă