13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialPadureanu "il scoate" pe Sabau

Padureanu „il scoate” pe Sabau

– Presedintele Gloriei spune ca nu conteaza cele sase infrangeri din meciurile amicale, dupa ce acest lucru l-a enervat la culme pe tehnicianul bistritenilor.

Gloria Bistrita a "picat", cu o nota destul de proasta, testul partidelor amicale din aceasta iarna. Coroian si compania au inregistrat sase infrangeri si o remiza din cele noua meciuri disputate in cele doua cantonamente din Turcia. Doar doua victorii nu au fost indeajuns pentru antrenorul Ioan Ovidiu Sabau, care a organizat multe sedinte cu elevii sai, insa presedintele Jean Padureanu are alta parere. "Am avut o pregatire foarte buna. Cel mai mult ne-a interesat sa testam jucatorii, pentru ca avem multi tineri in echipa. Rezultatele ne-au interesat foarte putin, pentru ca important era sa stabilim relatiile dintre jucatori. Sabau a avut posibilitatea sa vada la lucru posibilii titulari si cred ca si-a facut o parere despre primii 17-18 fotbalisti cu care vom aborda acest retur", a spus Padureanu.

Declaratia oficialului Gloriei vine dupa ce tehnicianul "vampirilor albastrii" s-a plans pe durata celui de-al doilea cantonament ca, de cand este el antrenor, niciodata nu a avut asemenea rezultate slabe in partidele amicale. Tot in Antalya, "Motul" si-a acuzat mai multi jucatori ca nu dau totul pe teren si ca unii dintre ei au cateva limite pe care el n-ar mai fi in stare sa le suporte. Odata cu revenirea in tara, insa, Sabau pare ca a trecut la ganduri mai bune si fata de fotbalistii sai. "Jucatorii au incercat sa se antreneze foarte bine, au fost seriosi si, per total, pot spune ca a fost o pregatire buna. E adevarat, roadele acestei pregatiri le vom vedea odata cu inceperea campionatului si atunci vom afla cat de bine am muncit in aceste doua cantonamente. In proportie de 90% mi-am facut o parere despre jucatorii pe care voi conta in acest retur", este convins antrenorul Gloriei Bistrita.
Una dintre surprizele placute ale lui Sabau in aceasta iarna este forma buna in care se afla Dan Roman. Tanarul atacant al Gloriei a fost golgheter-ul echipei in aceste meciuri amicale, chiar daca a marcat doar doua goluri, si este un candidat serios in primul "11" al Bistritei.

PROGRAM
Gloria Bistrita va reveni maine la antrenamente, dupa ce Sabau le-a acordat doua zile libere elevilor sai. Ardelenii se vor pregati pe terenurile inghetate de la Bistrita pana sambata, atunci cand vor juca ultima partida amicala inaintea startului returului, impotriva celor de la Gaz Metan Medias. Alb-albastrii vor avea un inceput de retur infernal, cu meciuri impotriva tuturor echipelor mari ale campionatului in primele 10 etape. De altfel, chiar in prima dintre ele Gloria va intalni, pe teren propriu, pe Rapid Bucuresti.

Cele mai citite

A intrat cu o armă în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reținut ulterior de polițiști. Individul a pus arma pe...

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...

Nicolae Ciucă le-a transmis liderilor liberali din teritoriu să formeze majorități de dreapta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liderilor din teritoriu să caute să facă alianțe și majorități cu partidele de dreapta, potrivit unor stenograme de...
Ultima oră
Pe aceeași temă