20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialOtelul vrea puncte in Ghencea

Otelul vrea puncte in Ghencea

In aceasta seara sunt programate primele doua jocuri ale etapei a 28-a a Ligii I la fotbal. Primul joc va avea loc de la ora 18.00, cand se vor intalni Unirea Urziceni si Gloria Bistrita, pentru ca de la ora 20.45 Steaua sa primeasca vizita Otelului Galati, aceasta a doua disputa fiind transmisa in direct de Antena 1.
Galatenii nu au mai castigat pe Ghencea de aproape 12 ani. Ultima victorie dateaza din 1997, cand echipa din orasul dunarean s-a impus cu 3-1 pe terenul Stelei. Au urmat apoi zece meciuri in urma carora Steaua nu a mai pierdut nici un punct in fata Otelului, cea mai mare diferenta de scor, 5-0, inregistrandu-se in 2001.

Tehnicianul "otelarilor", Petre Grigoras, a precizat ca a venit momentul ca echipa sa sa se intoarca de la Bucuresti cu cel putin un punct, mai ales ca jucatorii Stelei nu sunt intr-o forma tocmai buna. "Steaua nu mai poate spera in acest sezon la locul doi si cred ca ne-ar sta la indemana sa obtinem un egal in Ghencea. M-ar bucura enorm sa obtinem un rezultat bun cu Steaua. Regret doar ca nu o prindem fara axul central, asa cum a jucat in etapa trecuta", a spus Grigoras.
Intre ialomiteni si ardeleni s-au disputat doar doua jocuri pe Stadionul Tineretului din Urziceni. Una a fost castigata de Urziceni, iar cealalta de catre Gloria. Victoria echipei conduse de Jean Padureanu s-a inregistrat in ultima etapa a sezonului 2006-2007, rezultat care le-a asigurat bistritenilor locul sase in campionat si prezenta in Cupa UEFA Intertoto.

Desi se afla la doar doua puncte in spatele lui Dinamo, Unirea Urziceni nu se gandeste la titlul de campioana, cel putin asa spune managerul general al clubului, Mihai Stoica. "Noi nu luptam pentru titlu, ci pentru un loc de Europa League. Alte echipe si-au anuntat acest obiectiv. Probabil nici nu ne vom propune asta vreodata, deocamdata dorim sa ne clasam pe unul dintre primele cinci locuri. La Iasi, baietii au facut un joc excelent. Au facut spectacol, totusi nu mergem ceas. Suntem sub grafic. Am remizat cu Medias si Craiova. Trebuie sa invingem Gloria acum", a spus Mihai Stoica.

Cele mai citite

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...
Ultima oră
Pe aceeași temă