22.1 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialOtelul Galati, invinsa in Ungaria

Otelul Galati, invinsa in Ungaria

In ziua tragicului eveniment din Ungaria in care pivotul nationalei Marian Cozma si-a pierdut viata, Otelul Galati a avut ingrata misiune de a evolua impotriva formatiei ungare DVSC Aquaticum Debrecen. Partida a reprezentat turul din cadrul dublei manse pentru accederea in sferturile de finala ale Cupei Cupelor. Fetele antrenate de Gabriela Artene au cedat partida la cinci goluri diferenta, scor 34-29, insa au avut momente in care au fost peste adversare. Incurajate de o sala plina pana la refuz, gazdele au preluat conducerea inca din start si au reusit sa se distanteze la jumatatea partidei la 19-14. Partea secunda a adus un forcing de 25 de minute din partea romancelor. Cu o evolutie aproape perfecta, echipa de la Dunare a revenit in joc si a reusit chiar sa egaleze la 26 cu zece minute inainte de finalul partidei. Aici insa, totul s-a rupt pentru galatence. Nimic nu a mai mers in jocul formatiei pregatite de Gabriela Artene si gazdele au profitat imediat. S-a incheiat cu 34-29 si astfel echipa ungara are acum prima sansa la calificarea in sferturile de finala.
Prestatia din repriza secunda de la Debrecen face insa ca sperantele galatencelor la o calificare in sferturi sa ramana intacte. Chiar daca este o diferenta de cinci goluri, in handbal orice este posibil, iar aceasta poate fi recuperata in returul programat pe 15 februarie, la Galati.

» Echipa de la Dunare a pierdut la cinci goluri diferenta mansa tur din Cupa Cupelor, disputata impotriva celor de la DVSC Aquaticum.

» Si-au dat in petec
Partida dintre Aquaticum si Otelul a inceput cu un minut de reculegere in memoria lui Marian Cozma, jucatorul celor de la Veszprem, decedat in dimineata zilei in care s-a disputat partida de la Debrecen. Echipele au purtat si banderole negre in semn de respect pentru disparitia handbalistului roman.
Fanii ungari au uitat insa toate acestea cand si-au vazut echipa egalata si au inceput sa adreseze injurii la adresa romancelor. Scandarile violente au fost unul dintre motivele caderii in joc a Otelului din ultimele minute ale partidei, cadere ce a facut practic diferenta.

Cele mai citite

Șoc în showbiz! Jador și Oana Ciocan se împacă

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a făcut recente dezvăluiri despre scandalul său cu Jador, subliniind o situație tensionată care a captat atenția publicului. Șoc în...

Elias Charalambous, mulțumit de victoria lui FCSB: „Disciplina și atitudinea au făcut diferența”

FCSB a obținut o victorie importantă în Europa League, învingând PAOK cu 1-0, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 56. Antrenorul Elias...

Atacurile masive israeliene zguduie Beirutul: 11 lovituri consecutive au vizat Hezbollah

Noaptea trecută, capitala Libanului a fost scena unor atacuri aeriene intense, Israelul lansând cel puțin 11 lovituri consecutive, una dintre ele având ca țintă...
Ultima oră
Pe aceeași temă