18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialO noua victorie pentru CSV 2004 Tomis

O noua victorie pentru CSV 2004 Tomis

» Echipa de pe litoral a ramas neinvinsa in Sala Sporturilor din Constanta.

» Fetele antrenate de Aleksander Boskovic au trecut sambata de stiinta Bacau
cu scorul de 3-0.

Divizia a 11-a la volei feminin s-a reluat in acest weekend cu etapele rundei a XIV-a, cea de-a treia a returului. Cea mai atractiva intalnire a etapei s-a disputat in Sala Sporturilor din Constanta unde s-au aflat fata in fata ocupantele locu-rilor doi si trei. CS Volei 2004 Tomis Constanta, cea mai mare amenintare pentru lidera Metal Galati si stiinta Bacau, o echipa de traditie in voleiul romanesc, au oferit spectatorilor o partida atractiva si extrem de disputata. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-0 ajungand astfel la cea de-a saptea partida castigata pe teren propriu fara a pierde un set.

 

De la debutul campionatului, echipa de pe litoral si-a adjudecat toate partidele disputate in fata propriilor suporteri, fara a ceda macar un set. Partida de sambata a fost o adevarata pledoarie pentru sportul cu mingea la fileu. Oaspetele au opus o rezistenta apreciabila, in ciuda scorului inregistrat la final, bacauancele reusind in multe randuri sa fie la conducerea ostilitatilor. Primul set al partidei a aratat ceea ce era asteptat de toata lumea, echilibru. Forcing-ul gazdelor a facut ca la finalul primelor 20 de minute de joc tabela sa indice 1-0, dupa 25-20.

 

Partialul secund a fost si cel mai atractiv. Tomis a fost dominata la start dar si-a revenit imediat. Oaspetele au preluat din nou initiativa si au avut chiar doua mingi de 1-1, insa serviciile ameri-cancei Serisa Livingston au readus echipa de pe litoral in avantaj pentru ca apoi actul sa fie adjudecat cu 27-25. Partialul al treilea s-a incheiat cu acelasi rezultat ca primul, 25-20 si gruparea de la malul marii devine principala adversara a Galatiului la titlul de campioana.

» De la debutul campionatului, echipa de pe litoral si-a adjudecat toate partidele disputate in fata propriilor suporteri, fara a ceda macar un set.

» Parcurs aproape perfect
Campioana CSU Metal Galati continua parcursul aproape perfect din campionat. Echipa antrenata de Zoran Terzic a mai obtinut o victorie, a 13-a in acest sezon. Singura sincopa a galatencelor a fost inregistrata la Iasi unde au pierdut in fata celor de la Penicilina. Metal Galati ramane lidera in competitia interna. Echipa de la Dunare joaca miercuri ultima partida din cadrul grupei C a Ligii Campionilor, in compania polonezelor de la Fakro Muszynianka Muszyna.

Cele mai citite

Liverpool are o nouă țintă! Cu cine vrea să îl înlocuiască pe Salah

Liverpool se pregătește pentru o posibilă despărțire de Mohamed Salah, iar șefii clubului au început căutările pentru un înlocuitor de seamă. Conform publicației Mundo Deportivo,...

Liverpool are o nouă țintă! Cu cine vrea să îl înlocuiască pe Salah

Liverpool se pregătește pentru o posibilă despărțire de Mohamed Salah, iar șefii clubului au început căutările pentru un înlocuitor de seamă. Conform publicației Mundo Deportivo,...

David Popovici reîncepe facultatea! „Nu e despre mine, este despre binele pe care pot să-l fac”

David Popovici (20 de ani) a dezvăluit că s-a reapucat de facultatea la care renunțase pentru a se pregăti de Jocurile Olimpice. Deși este...
Ultima oră
Pe aceeași temă