21.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialNicole Kidman si Keith Urban, urmariti de paparazzi

Nicole Kidman si Keith Urban, urmariti de paparazzi

In acest weekend, Nicole Kidman se va casatori cu starul de muzica country Keith Urban, un eveniment extraordinar, pentru ca este ca si cum Hollywoodul ar veni in Australia, dupa cum a transmis site-ul BBC News.
Sunt asteptati sa vina peste 200 de invitati pentru a participa la ceremonie, inclusiv actorii Naomi Watts, Russell Crowe si Hugh Jackman. Se zvoneste ca si fostul sot al miresei, Tom Cruise, va participa, impreuna cu cei doi copii adoptati de ei, Isabella si Connor.
Detaliile privind casatoria celebrului cuplu sunt tinute secret, astfel incat nici invitatii nu stiu amanuntele, care le vor fi anuntate in ultimul moment, pentru a pastra discretia asupra ceremoniei.
Sunt tot felul de zvonuri privind locul de desfasurare a casatoriei – ba ca va avea loc intr-o biserica catolica in stil gotic din suburbiile orasului Sydney, ba ca se va desfasura in Insulele Fiji, insa nimic nu este sigur si jocul speculatiilor continua.
Incepand de luni, de cand Nicole a sosit la resedinta sa din Sydney, este permanent urmarita de paparazzi, chiar sunt formate noi si noi echipe de urmaritori care pazesc locuinta zi si noapte. Ca o explicatie, un urmaritor-veteran, Peter Carrette, a declarat: „Este unul dintre cele mai mari evenimente pe care le-am vazut aici de mult-mult timp”. Casatoria celor doi valoreaza o avere pentru paparazzi, acelasi fotograf declarand: „Daca ai o poza a celor doi in timp ce se saruta dupa ce au spus „da”, poti sa obtii pe ea 1,5 milioane de lire sterline”.
Anul trecut, actrita a obtinut un ordin judecatoresc de restrictie impotriva a doi paparazzi, dupa ce a descoperit un dispozitiv de urmarire in afara casei sale din Sydney, si o perioada relatiile dintre aceasta si fotografi s-au inrautatit, insa in ultimul timp situatia s-a mai imbunatatit. La inceputul acestei saptamani, mass-media i-a trimis starului australian flori cu ocazia celei de-a 39-a aniversari a zilei sale de nastere si chiar i-a cantat „Multi ani traiasca!” la interfonul vilei sale. „Nu stim ce au zis cei doi de mica noastra serenada, dar mai tarziu ne-au trimis o lada de bere si un bilet pe care scria: „Bucurati-va! Nicole si Keith”. Este o nunta ca-n povesti, un lucru minunat pentru Australia”, a mai adaugat Carrette.
Cand nunta se va termina, paparazzii se vor imbarca pentru urmatoarea misiune, luna de miere, posibil la o ascunsa resedinta de prin Insulele tropicale Fiji. „Daca reusesti sa faci o poza cu ei stand la soare mana in mana pe plaja, poti sa castigi 2-3 milioane de lire sterline”, a mai adaugat Carrette.

Cele mai citite

Revolta șoferilor

Refuzul testării Antidrog: motivul de a rămâne fără permis? Situația în care șoferii care refuză testarea Antidrog și cer direct analize de sânge rămân fără...

Descoperire arheologică în Bulgaria: o statuie a lui Hermes

Pentru prima dată, arheologii bulgari au descoperit o statuie antică complet conservată. Aceasta are o înălțime peste doi metri înălțime și probabil este întruchiparea...

Victorie zdrobitoare în Marea Britanie pentru Partidul Laburist

În urma momentului în care Big Ben a anunțat ora 22.00 din data de 4 iulie 2024, votarea pentru noua putere s-a încheiat. Laburiștii...
Ultima oră
Pe aceeași temă