22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialNicole Kidman, accident la filmari

Nicole Kidman, accident la filmari

Actrita australiana Nicole Kidman a fost transportata la spital dupa ce a fost ranita usor intr-un accident de masina petrecut joi, la ora locala 1.00, in timp ce filma in centrul orasului Los Angeles, au relatat agentiile internationale de presa.
Kidman, 39 de ani, se afla la vo-lanul unei masini Jaguar cand a lovit un lampadar, in timp ce filma pentru un thriller SF, “The Invasion”. Masina era remorcata de un mecanism care a derapat in momentul in care a luat o curba la viteza de circa 72,4 km/h si astfel a ajuns sa loveasca lampadarul. Actrita si un tanar aflat in masina, probabil un cascador, purtau centuri de siguranta. Nicole si alte sapte persoane au ajuns la spital, dar au fost externate dupa numai doua ore, intrucat s-a constatat ca nimeni nu a fost ranit grav.
Purtatoarea de cuvant a politiei, Karen Smith, a declarat ca vor fi investigate cauzele accidentului la fata locului.
Agentul actritei, Catherine Olim, a spus ca Nicole se simte bine, dar nu stie daca actrita s-a dus apoi acasa ori a continuat filmarile.
Considerata a fi actrita cel mai bine platita de la Hollywood, Kidman joaca in acest film rolul unui psihiatru care descopera ca o misterioasa epidemie ce modifica in intregime comportamentul oamenilor este de origine extraterestra. Filmul este regizat de germanul Olivier Hirschbiegel,  “Der Untergang”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă