25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialNew York: Un copil de cinci ani, suspectat că are Ebola

New York: Un copil de cinci ani, suspectat că are Ebola

Un copil de cinci ani este internat, într-un spital din New York, cu simptome de Ebola, după ce a revenit din Guineea, relatează ABC News, potrivit Mediafax.

Băieţelul este internat în Spitalul Bellevue din oraşul New York, iar rezultatul analizelor este aşteptat în următoarele 12 ore.

Copilul a fost adus în cursul nopţii la spital, având febră, şi a fost plasat în izolare din cauza faptului că a revenit recent din Guineea.

Până în prezent, în Statele Unite s-au înregistrat patru cazuri de Ebola, cel mai recent fiind cel al unui medic diagnosticat cu această boală joia trecută.

Ebola a provocat moartea a 4.922 de persoane din 10.141 de cazuri înregistrate în şapte ţări (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania şi Statele Unite), potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

Scandalos: bătaie cu bâte printre medici și pacienți

Pacienții și medicii au fugit din Spitalul Pantelimon, de frica bătăușilor, iar unii s-au ascuns în băi Scenele șocante, filmate de martori, arată cum mai...

Erdogan vrea să se întâlnească cu Bashar al-Assad la ONU

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut să se întâlnească cu omologul său sirian Bashar al-Assad la New York, în marja Adunării Generale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă