20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMulti presedinti din Liga I, "pro-Sandu"

Multi presedinti din Liga I, „pro-Sandu”

Scandalul "valiza" a adus in discutie posibila schimbare a lui Mircea Sandu din fruntea Federatiei Romane de Fotbal. Cei mai vehementi contestatari ai "Nasului" sunt Gigi Becali si Marian Iancu. Celor doi li s-ar putea alatura si Marin Condescu, acesta dorind convocarea Adunarii Generale pentru a analiza problemele cu care se confrunta fotbalul romanesc.
Demersul celor trei este destul de greu realizabil, tinand cont ca 12 conducatori ai echipelor din Liga I nu sunt de acord cu schimbarea lui Mircea Sandu. In fruntea listei pro-Sandu se afla CFR Cluj, alaturi de Rapid. "In mod cert il voi vota pe Mircea Sandu. A pornit un drum, a inceput sa faca niste lucruri bune care deja se vad. Mircea Sandu trebuie sa fie un pic mai ferm, mai hotarat", a spus presedintele campioanei, Iuliu Muresan.

In conflictul dintre Sandu si Gigi Becali, Gloria Bistrita a ales tabara sefului FRF. "Eu nu am de gand sa fac jocurile nimanui, fiindca nu vreau sa ma joc cu soarta fotbalului romanesc. Trebuie aduse argumente solide impotriva presedintelui FRF. Eu il sustin in continuare pe Mircea Sandu", a precizat presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu.
In momentul de fata exista si doua cluburi, FC Arges si Otelul Galati, care nu doresc sa se implice in aceasta lupta, declarandu-si pentru moment neutralitatea. "Noi nu suntem nici pro, nici contra schimbarii lui Mircea Sandu. La FC Arges avem alte probleme pe care trebuie sa le rezolvam, motiv pentru care ii lasam pe altii sa decida in legatura cu acest subiect", a spus patronul formatiei pitestene, Cornel Penescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă