16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialMourinho de România a fost demis

Mourinho de România a fost demis

Ziua de sâmbătă, 10 decembrie, a fost una de coşmar pentru Jose Mourinho, dar şi pentru copia sa din România, Ionuţ Badea. Antrenorul portughez a primit din nou o lecţie de fotbal de la FC Barcelona, 1-3 chiar pe Santiago Bernabeu, în timp ce „Mourinho de România” a fost demis de pe banca Universităţii Cluj chiar de către cel care l-a poreclit astfel acum un an, Florian Walter.

„L-am adus pe Mourinho de România”, a exclamat „patronul de România” la conferinţa de presă din noiembrie 2010, atunci când Badea a fost instalat oficial pe banca lui „U”. Eşecul cu FC Vaslui, 0-1, de un an mai târziu, dar şi o unică victorie în ultimele şapte etape a clujenilor au fost picăturile care au umplut răbdarea lui Walter.

Rednic, în pole-position

„Am ajuns într-un punct în care nu mai putea schimba jocul. Îmi pare rău de Ionuţ Badea, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu mai putem continua. De pregătirea echipei la ultimul meci al anului se va ocupa Claudiu Niculescu şi sperăm să găsim o variantă de antrenor în această iarnă”, a declarat finanţatorul clujenilor. Printre posibilii înlocuitori ai lui Badea ar putea fi Mircea Rednic, proaspăt dat afară de la o echipă din Azerbaidjan, Cristi Pustai sau Petre Grigoraş, însă ultimii doi se află sub contract cu Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Târgu-Jiu.

Ioan Ovidiu Sabău este, la rândul său, liber de contract, însă nu ar fi deloc pe placul suporterilor, care se află în război deschis cu acesta încă din 2004, atunci când a ajutat-o pe CFR să promoveze în Liga I. Fără echipă se află şi Ioan Andone, însă performanţele sale cu CFR ar putea fi din nou o piedică în venirea sa la „U”.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

Toamna astronomică deschide porțile spre ora de iarnă

România trece la ora oficială ”de iarnă”, în noaptea de sâmbătă, 26 octombrie, când ora 4.00 devine ora 3.00 Soarele se va afla pe ecuatorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă