20.5 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialMonica Niculescu s-a calificat în semifinale la Guangzhou

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Guangzhou

Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Guangzhou după ce a învins-o, azi, cu 6-2, 6-2, pe Monica Puig.

În penultimul act al competiţiei, Niculescu o va avea adversară pe Yafan Wang, locul 251 WTA, care a primit un wild card.

Prezenţa în semifinale este recompensată la această competiţie cu 110 puncte WTA şi un premiu de 29.731 de dolari, potrivit Mediafax.

Monica Niculescu este prezentă pentru a doua oară în semifinalele unui turneu WTA în acest an, după ce a atins aceeaşi fază la Bucureşti.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Angajații TAROM sunt nemulțumiți că au salariile la jumătate față de privați și amenință cu proteste

Piloții, dar și alte categorii de angajați ai TAROM sunt nemulțumiți de nivelul salariilor și sunt dispuși chiar să declanșeze grevă, în cazul în...

Mircea Geoană: Preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor politice şi să nu depindă de vreo formaţiune...

Diana Șoșoacă vrea România afară din NATO: “Cea mai agresivă, incitantă, periculoasă și potențial distructivă Alianță militară din istoria umanității!”

Președinta SOS România, Diana Șoșoacă, a solicitat reexaminarea prevederilor Tratatului NATO și organizarea unui referendum național privind apartenența României la Alianța Nord-Atlantică. Șoșoacă argumentează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă