19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialMiron Cozma s-a logodit cu avocata sa

Miron Cozma s-a logodit cu avocata sa

Miron Cozma a plecat in lupta spre Presedintie direct de pe treptele Manastirii Lainici, unde s-a logodit, sambata, cu avocata Monica Ionescu. El a primit si o sabie, pe care i-a daruit-o sotia fostului lider al minerilor din Gorj, Constantin Cretan.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a decis sa renunte la singuratate, iar aleasa lui este Monica Ionescu, o avocata pe care o cunoaste de doar cateva luni si cu care s-a logodit sambata la Manastirea Lainici. Pe vremea in care era lider de sindicat, Cozma a contribuit la refacerea lacasului de cult de pe Defileul Jiului, asa ca a primit acordul Mitropolitului Olteniei de a oficia logodna la Lainici. Alaturi de Miron si Monica au fost doar cativa apropiati, familia viitoarei mirese, fratele si sora lui Cozma, dar si fostii lui "locotenenti" Dorin Lois si Constantin Cretan.

 

Nici macar pe treptele bisericii Miron Cozma nu s-a abtinut de la politica, mai ales ca sotia lui Constantin Cretan, Ileana, i-a daruit o sabie, cu care "sa isi croiasca drum catre Presedintie". Asa si-a descoperit fostul "Luceafar al huilei" veleitati de razboinic, un razboinic al mintii dupa cum spune chiar el. "Au fost tot felul de razboinici. Eu nu sunt. Eu sunt un om modest, cum am fost toata viata si care nu incerc altceva in viata decat sa fac bine la oameni, asa cum m-a invatat mama mea", a spus Cozma.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă