22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialMiroase a titlu la Cluj

Miroase a titlu la Cluj

După cea mai spectaculoasă răsturnare de scor din ultimele sezoane, CFR-iştii se cred deja campioni, iar fanii i-au primit triumfal.

Răsturnarea de scor pe care a reuşit-o CFR Cluj în meciul de la Turnu Severin, cu Universitatea Craiova, are ceva din acel meci Dinamo-Foresta, 4-5. Clujenii au meritul că au reuşit să marcheze trei goluri în inferioritate nu-merică, iar reuşita din penalty a lui Ricardo Cadu a adus, într-o proporţie destul de mare, cel de-al doilea titlu de campioană în Gruia.

Evoluţia clujenilor din a doua repriză le-a dat aripi jucătorilor, care simt deja miros de titlu. Ba, mai mult, suporterii le-au organizat o primire triumfală propriilor eroi luni noapte, la sosirea pe aeroportul din Cluj, fapt ce a întărit speranţa că în Gruia va fi sărbătorită o nouă performanţă. „Am transpirat foarte mult pentru această victorie, am crezut tot timpul în ea şi ne bucurăm că am reuşit să dăm gol chiar şi în ultimul minut de joc. Acel gol cred că ne-a adus titlul de campioană”, a spus Cristi Bud, atacantul venit în iarnă care s-a integrat rapid în primul „11″ al alb-vişiniilor.

Misiune uşoară

Clujenii sunt conştienţi că le mai trebuie cel puţin o victorie pentru a fi şi matematic campioni, dar nu uită că acel succes trebuie să vină în două meciuri cu echipe care se zbat în subsolul clasamentului. „Ar fi foarte frumos ca sâm-bătă să sărbătorim pe sta-dionul propriu câştigarea campionatului. Nu va fi uşor cu Internaţional Curtea de Argeş, dar o victorie ne este la îndemână şi, cu puţin noroc, am putea fi campioni de la finalul acestei săptămâni, iar apoi vom merge la Iaşi să luăm şi Cupa României”, vrea preşedintele Iuliu Mureşan. După meciul cu argeşenii, CFR mai are de jucat la Piatra Neamţ cu o echipă, Ceahlăul, care va fi aproape sigur retro-gradată la ora jocului. 

Victime de război

Bătălia câştigată de CFR Cluj la Turnu Severin s-a lăsat şi cu trei suspendări pentru meciul cu In-ter-naţional Curtea de Argeş, de sâmbătă. Astfel, la partida care ar putea aduce un nou titlu în Gruia, fundaşii Ricardo Cadu, Hugo Alcantara şi Felice Piccolo vor privi din tribune jocul colegilor. Alcan-ta-ra a luat „roşu” direct, iar ceilalţi doi, cartonaşe galbene care, cumulate, îi ţin pe bară un meci. Partida cu Inter Curtea de Argeş va începe la ora 19.00.

Cele mai citite

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă