19.3 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialMETEO. Cum va fi vremea de Florii

METEO. Cum va fi vremea de Florii

Sâmbฤƒtฤƒ va fi o zi caldฤƒ, dar în general instabilฤƒ. Vor fi averse cu tunete si fulgere, precum ลŸi intensificฤƒri de scurtฤƒ duratฤƒ ale vântului în nordul, centrul ลŸi estul ลฃฤƒrii. Maximele sunt cuprinse între 14 ลŸi 24 de grade, potrivit Realitatea.net.

În BucureลŸti, dimineaลฃa 9…10 grade, la prânz, soarele este mai îndrฤƒzneลฃ, iar condiลฃiile de ploaie sunt mici, aลŸa cฤƒ temperatura maximฤƒ va fi de 21…22 de grade.

Duminica Floriilor va fi neprietenoasฤƒ cu cei care vor sฤƒ petreacฤƒ timpul liber în naturฤƒ. Vremea se va rฤƒci accentuat ลŸi va fi o zi ploioasa. Se vor semnala ploi în toate regiunile ลฃฤƒrii, dar mai ales în jumฤƒtatea de est, unde cantitฤƒลฃile de apฤƒ vor depฤƒลŸi local 20…25 l/mp si izolat 30 l/mp. Spre searฤƒ, precipitaลฃiile se vor transforma în lapoviลฃฤƒ ลŸi ninsoare la munte ลŸi trecฤƒtor în estul Transilvaniei ลŸi nordul Moldovei. Temperatura aerului va avea valori maxime de la 5…6 grade în depresiunile intramontane pânฤƒ în jurul valorii de 18 grade în sud-est.

ลži Capitala va avea parte de o zi ploioasฤƒ ลŸi în rฤƒcire accentuatฤƒ. temperatura aerului nu va mai trece de 14…15 grade.

Luni vremea se amelioreazฤƒ sub aspectul precipitaลฃiilor, dar rฤƒmâne rece în toatฤƒ ลฃara. Vor fi ploi, dar la munte ลŸi trecฤƒtor în Moldova ลŸi estul Transilvaniei ลŸi lapoviลฃe sau ninsori. Valorile maxime ale temperaturii aerului vor oscila între 3 ลŸi 12 grade.

În BucureลŸti, trecฤƒtor va mai ploua slab, va fi o dupฤƒ-amiazฤƒ rece cu o maximฤƒ de 11 grade.

 

Cele mai citite

Anunศ› รฎngrijorฤƒtor fฤƒcut de Elton John

Sir Elton John, รฎn vรขrstฤƒ de 77 de ani, a fฤƒcut o dezvฤƒluire emoศ›ionantฤƒ pe Instagram, anunศ›รขnd cฤƒ a rฤƒmas cu "vedere limitatฤƒ" la...

Guvernul va suporta un impact bugetar de 662 milioane lei din majorarea plafonului de impozitare a pensiilor

Ministrul Finanศ›elor, Marcel Boloศ™, a anunศ›at miercuri cฤƒ majorarea pragului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei va avea un impact bugetar estimat...

FOTO. Andreea Bฤƒnicฤƒ le รฎnchide gura cรขrcotaศ™ilor

Andreea Bฤƒnicฤƒ continuฤƒ sฤƒ atragฤƒ atenศ›ia ศ™i sฤƒ incite cu apariศ›iile sale. Dupฤƒ videoclipul sฤƒu memorabil รฎn care ศ™i-a expus decolteul pe scenฤƒ, artista...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ