19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialMeciul speranţei pentru CVM Tomis

Meciul speranţei pentru CVM Tomis

Vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis, îşi doreşte să câştige prima partidă în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Gruparea constănţeană are însă o misiune dificilă, în Sala Sporturilor urmând a veni puternica formaţie turcă Fenerbahce Istanbul.

Oficialii, tehnicienii şi jucătorii speră să-şi treacă în cont un prim succes în Ligă, după ce primele două partide au fost cedate.

„Fenerbahce nu se prezintă într‑o formă foarte bună. Este o bună şansă pentru noi de a ne impune. Vom avea în faţă o echipă cu jucători excelenţi, dar consider că avem şi noi şansele noastre şi trebuie să le fructificăm”, a spus tehnicianul Radovan Gacic. În asen–timentul lui Gacic este şi căpitanul Dan Borota. „Este meciul speranţei pentru noi. Se poate câştiga aici. Nu trec printr-o perioadă bună, dar chiar şi aşa, trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne impune. O victorie în meciul de joi ne-ar putea duce mai aproape de o prezenţă în Cupa CEV. Noi suntem foarte motivaţi şi sper ca publicul să fie de partea noastră pentru a ne împinge către victorie”, a spus acesta.

Tomis-Fenerbahce se joacă la Constanţa, joi, cu începere de la ora 20.30. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă