28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialMeci de totul sau nimic pentru CFR Cluj

Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj

– Feroviarii privesc partida de astazi cu Steaua drept intalnirea de care se vor agata sansele lor la obtinerea unui al doilea titlu consecutiv.

Clujul va redeveni, in aceste zile, principalul pol al fotbalului romanesc. In aceasta seara, orasul de pe Somes va fi gazda celui mai interesant meci al momentului in Liga I, CFR Cluj-Steaua Bucuresti, iar miercuri, vicecampioana Angliei si finalista editiei trecute a Ligii Campionilor, Chelsea Londra, va fi oaspete de seama in Gruia. Pana la intalnirea cu Drogba sau Ballack, alb-visiniii vor trebui, pentru inceput, sa dea piept cu Nicolita sau Arthuro. Ardelenii, chiar daca se afla la doar cateva ore distanta de un joc istoric impotriva lui Chelsea, sunt constienti ca o eventuala infrangere in fata rivalilor ar insemna ca visurile de obtinere unui al doilea titlu consecutiv sa se indeparteze tot mai mult. CFR-ul se afla, deja, la cinci puncte in spatele ros-albastrilor, iar un esec ar insemna ca elevii antrenati de Maurizio Trombetta sa aiba o misiune extrem de grea in etapele ce vor urma.

 

"Trebuie neaparat sa castigam, pentru ca suntem o echipa mai buna, jucam si pe teren propriu, iar daca vom pierde cred ca sansele la castigarea titlului se vor micsora serios. Suntem pregatiti pentru acest meci si vom da totul pentru a obtine victoria. Se intalnesc cele mai in forme echipe ale momentului, asa ca sunt sigur ca va iesi un meci frumos", a declarat Eugen Trica, jucatorul de la care fanii clujenilor asteapta cel mai mult in aceasta seara. Conducerea CFR-ului, insa, nu priveste acest meci ca pe unul decisiv. Cei 50.000 de lei pe care sefii din Gruia i-au pus la bataie pentru aceasta intalnire arata ca un eventual succes nu le-ar crea chiar un disconfort campionilor. "Vom avea o partida foarte dificila, insa suntem obligati sa castigam. Chiar daca o eventuala infrangere ne-ar trimite la opt puncte in spatele Stelei, totusi mai sunt multe etape de jucat, asa ca nu cred ca aceasta partida poate fi considerata decisiva", a spus presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan.

BILETE
Meciul din aceasta seara va fi primul din acest sezon in Gruia care se va disputa cu casa inchisa. Cele 15.000 de bilete care au fost scoase la vanzare s-au epuizat in primele doua zile, iar daca se mai adauga si faptul ca echipa din Gruia se mai bazeaza si pe aproximativ 6.000 de abonati, reiese ca stadionul va fi arhiplin. Din cele 24.000 de locuri ale noii arene, doar 21.000 vor fi ocupate de catre fanii Clujului, pentru ca 10% din capacitatea stadionului va trebui lasata libera, iar 1.000 de bilete au fost rezervate stelistilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă