23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialMarinarii, in genunchi

Marinarii, in genunchi

» Farul a pierdut si cu Politehnica Iasi, fiind cu un picior in esalonul inferior.

» Tehnicianul Ion Marin si-a prezentat demisia si asteapta decizia conducatorilor clubului.

Intrerupta pentru jocu-rile echipei nationale din preliminariile Mondialului 2010, Liga I s-a reluat vineri. Partida de debut a rundei a fost cea de la Constanta, dintre Farul si Politehnica Iasi.
Meciul de totul sau nimic pentru marinari s-a incheiat cu… nimic. Constantenii au pierdut cu 0-3 la capatul unui meci pe care moldovenii l-au dominat autoritar.
In urma acestui rezultat, echipa de pe litoral a ramas in zona retrogradarii, iar distanta de recuperat pentru "salvare" este mult mai mare. Mai mult, pentru marinari urmeaza o perioada de jocuri in care vor intalni echipele din varful clasamentului, echipele care nu sunt dispuse sa faca concesii celor suferinzi.
Infrangerea cu Iasiul, a patra consecutiva, a adus cutremurul si pe banca tehnica. Ion Marin a declarat ca este dispus sa plece daca i se cere. Acesta a mai spus ca mai poate antrena echipa, dar doar pentru urmatoarele jocuri care sunt programate in viitorul foarte apropiat.

"Mi-am depus demisia. Ramane la decizia clubului daca voi pleca sau nu si vor analiza. Am luat decizia sa ma retrag, dar daca se solicita sa mai raman pentru urmatoarele doua etape, am sa o fac", a spus tehnicianul constantenilor, care a mai adaugat ca, pe langa rezultatele slabe, atitudinea jucatorilor, precum si ostilitatea publicului l-au facut sa ia aceasta decizie.
"Gurile rele" spun insa ca Marin ar prefera sa fie demis, deoarece in acest caz ar avea de primit niste compensatii financiare. Daca pleaca singur, aceste compensatii ies din discutie.

» Bistrita si Steaua, la rand
 Nu mai departe de miercuri, marinarii vor juca din nou cu o contracandidata la evitarea retrogradarii, Gloria Bistrita. Dupa acest joc, urmeaza o serie in care echipa de pe litoral va disputa jocuri cu toate echipele din varful clasamentului, cu exceptia Rapidului, echipa pe care a intalnit-o deja. Marinarii vor juca in ordine cu Steaua, CFR Cluj, Dinamo, Timisoara si Unirea Urziceni, intre aceste partide fiind programat si derby-ul sud-estic impotriva celor de la Otelul Galati.

Cele mai citite

Şoc în lumea tenisului! Iga Swiatek se desparte de antrenorul Tomasz Wiktorowski

Iga Swiatek, liderul mondial în tenisul feminin, a anunțat o schimbare semnificativă în cariera sa, renunțând la colaborarea cu antrenorul Tomasz Wiktorowski, care a...

O nouă ediție Tezaur începe pe 7 octombrie, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Începând cu 7 octombrie, românii au ocazia să investească în titluri de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, oferind dobânzi...

Ștefan Târnovanu, eroul de la Salonic: „Ne-am apărat ca Arsenal, ca la handbal. Doar că nouă ne-a ieșit”

FCSB a reușit o victorie importantă cu 1-0 în fața lui PAOK Salonic în Europa League, avansând în cursa pentru calificarea în primăvara europeană. Ștefan...
Ultima oră
Pe aceeași temă