22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialLighthouse SPA & Golf Resort deschide cel mai mare centru SPA de...

Lighthouse SPA & Golf Resort deschide cel mai mare centru SPA de la malul Mării Negre

Lighthouse SPA & Golf Resort din Balcic găzduieşte, din această lună, cel mai nou SPA hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei, oferind peste 3000 de metri pătraţi destinaţi exclusiv terapiilor premium, aduse de brand-ul Terraké. Hotelul reprezintă esenţa stilului Lighthouse – un loc unde serviciile premium se întâlnesc cu pasiunea şi ospitalitatea, pentru o experienţă de neuitat la malul Mării Negre.

 

Oaspeţii hotelului pot alege să îşi petreacă vacanţa fie în cele 12 camere Club sau în cele 156 de camere simple şi duble. Toate camerele dispun de facilităţi menite să transforme orice sejur într-o experienţă de neuitat. Design-ul delicat şi paleta de culori naturale completează atmosfera relaxantă. Fiecare cameră dispune de propria terasă, oaspeţii putând opta pentru vederea spre mare sau vederea către terenul de golf.

Centrul SPA, cel mai mare de la malul Mării Negre, integrat în încinta hotelului Lighthouse oferă o modalitate de evadare din rutina cotidiană. Dintre modalităţile de relaxare inedite, zona Laconium se remarcă prin căldura terapeutică, menţinută constant la 60° C, ce se îmbină cu aromaterapia şi muzica relaxantă, pentru a oferi o detoxifiere completă. Zona Calidarium este perfectă pentru îngrijirea excepţională a pielii şi purificarea sistemului respiratoriu, datorită condiţiilor de căldură şi de umiditate. Pe lângă căldură, SPA-ul Lighthouse oferă spaţii destinate terapiilor cu gheaţă, care conferă fermitate pielii, fiind o experienţă apropiată de revigorantele ploi tropicale.

Lighthouse este destinaţia ideală pentru cupluri sau pentru familiile care îşi doresc maniere variate de divertisment. Pentru cei care caută o modalitate de relaxare şi vor să se bucure de centrul SPA, ori pentru aceia care îşi doresc o vacanţă activă, fie pe terenul de golf, fie pe mare, Lighthouse Hotel este locul pentru un concediu de neuitat.

Facilităţile complexului

Pe lângă centrul SPA de 3000 de metri pătraţi, Lighthouse SPA & Golf Resort dispune şi de o suită de piscine interioare şi exterioare, de o plajă privată şi de un centru de fitness. Aceste facilităţi sunt completate de restaurante Gourmet şi cu specific internaţional şi de un lounge Whisky & Cigar.

Iubitorilor de vacanţe active, Lighthouse SPA & Golf Resort le-a dedicat un teren de golf cu 18 cupe, al cărui design a fost realizat de faimosul jucător Ian Woosnam, fiind unul dintre cele mai solicitante terenuri din regiunea Balcicului. Lighthouse găzduieşte competiţii internaţionale de golf, fiind un loc ideal şi pentru lecţii oferite celor aflaţi la început. Academia de Golf, situată în cadrul Clubul de Golf le oferă oaspeţilor ocazia de a fi iniţiaţi în acest sport.

Plaja privată, alături de posibilitatea de a experimenta senzaţia oferită de ski jet-uri şi pachetele de închiriere de ambarcaţiuni, completează experienţa unei vacanţe perfecte la Lighthouse SPA & Golf Resort, atât pentru cei care vin alături de persoana iubită, cât şi pentru cei care petrec alături de grupul de prieteni. Oapeţii se pot caza şi într-una din vilele din cadrul complexului, care poate acomoda un grup de până la opt persoane, oferind intimitate şi posibilitatea de a beneficia de piscină privată şi vedere la mare.

Fiecare oaspete are oportunitatea de a-şi configura propriul pachet de vacanţă, plecând de la posibilităţile de cazare variate, de la hotel şi vile private, până la pachetul de divertisment. Lighthouse promovează pachetele full board sau half board, prin intermediul cărora clienţii îşi pot alege atât activităţile de divertisment, cât şi numărul de mese, fiind un sistem mai eficient din punct de vedere al costurilor decât formula all inclusive.

Pe lângă toate facilităţile oferite de Lighthouse SPA & Golf Resort, împrejurimile asigură un prilej de plimbări, prin atracţii turistice cu încărcătură istorică, precum Castelul de la Balcic, sau peisaje naturale pentru care este recunoscut Capul Kaliakra, alături de pădurea de stânci, un fenomen natural unic pentru această zonă a Europei. Aeroportul din Varna, alfat la o distanţă de 30 de kilometri, transformă această destinaţie într-o variantă de vacanţă extrem de accesibilă.
Despre Lighthouse SPA & Golf Resort

Proiectul Lighthouse a debutat în anul 2005, iar prima etapă în construcţia acestuia a fost finalizată în 2008. Complexul situat lângă Balcic se întinde pe 1200 de hectare, oferind o pădure privată, o plajă privată şi un teren de golf cu 18 cupe. În cadrul complexului sunt integrate atât zonele rezidenţiale, destinate caselor de vacanţă, secţiunea apart-hotelurilor, cât şi hotelul care găzduieşte cel mai mare SPA de la malul Mării Negre.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://www.lighthousegolfresort.com/.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă