22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialKylie Minogue, din nou bolnava

Kylie Minogue, din nou bolnava

Kylie Minogue a anulat concertele de luni si marti din cadrul turneului sau “Showgirl”, dupa ce sambata a fost nevoita sa intrerupa spectacolul din Manchester din cauza problemelor de sanatate, conform BBC News.

Cantareata australiana a intrerupt concertul din Manchester, din MEN Arena, dupa numai o ora, anuntandu-si fanii ca este racita, ceea ce era evident, potrivit spectatorilor. Ulterior, a anulat si concertele de luni si marti.
Purtatorul sau de cuvant a declarat ca a fost diagnosticata cu o infectie a tractului respirator. Promotorii spera ca cele doua concerte anulate sa fie reprogramate, in acest sens declarand: “Spectatorii sunt rugati sa-si pastreze biletele pentru ca acestea raman valabile pentru urmatoarea data anuntata”. Ceea ce nu este clar este daca concertul de sambata va fi si el reprogramat.
Minogue, in varsta de 38 de ani, a inceput turneul sau “Showgirl” in Marea Britanie chiar in ajunul Anului Nou, dupa ce a anuntat ca s-a refacut in urma tratamentului impotriva cancerului de san.
Purtatorul sau de cuvant a mai adaugat: “Kylie a fost diagnosticata de doctori ca avand o infectie a tractului respirator si acestia au insistat sa nu cante in viitorul apropiat”. Desi concertele de luni si marti sunt anulate, cele de joi si vineri ar putea fi tinute. Fanii sunt rugati sa verifice website-ul MEN Arena pentru a afla urmatoarele programari.
Kylie a cantat deja de sapte ori pe Wembley Arena si urma sa mai sustina sase concerte in Manchester, primul avand loc vineri.
O spectatoare din Halifax, Kathryn Scott, care a fost sambata la concert, a declarat ca a fost dezamagita si ca nu stie daca a stat pe scena o ora, avand in vedere pauzele dese luate in acest timp, iesirile si reintrarile pe scena. Un alt spectator, Kevin Winder, din Manchester, a spus ca i-a placut concertul in ciuda faptului ca a fost atat de scurt: “Kylie a aparut pe scena si parea sa fie bine cand a inceput sa cante “Better The Devil You Know”, insa imediat dupa aceasta a declarat ca are gatul inflamat. Intrucat am vazut-o in concerte atat in Perth, cat si in ajunul Anului Nou, stiu ca partea a doua a lipsit cu desavarsire”. De altfel, conducerea MEN Arena a anuntat ca spectacolul va fi reprogramat sau vor fi platite biletele, potrivit aceleiasi surse. Un alt spectator, Mike Edge, din Manchester, a fost revoltat: “Am platit 55 de lire pentru fiecare din cele sase bilete, este o mare rusine. A spus ca e bolnava dupa primul cantec, asa ca era mai bine sa renunte decat sa ofere audientei 30 de minute de concert cantat cu jumatate de gura”.
Initial, Minogue a fost nevoita sa anunte amanarea turneul mondial “Showgirl”, dupa ce a fost diagnosticata in mai 2005 ca avand cancer la san. La doua zile dupa acest anunt, a fost operata in Australia si a urmat chimioterapia, incheiata in decembrie 2005.
Fanii au sperat ca australianca va canta si la Festivalul Glastonbury, insa la inceputul acestei luni organizatoarea festivalului, Emily Eavis, a anuntat pe BBC 6 Music ca vedeta nu va participa anul acesta, intrucat este foarte ocupata.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă