23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSpecialKRAFT Paints lansează Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan

KRAFT Paints lansează Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan

Producătorul grec de vopsea, Kraft Paints lansează pe piaţa locală Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan, prima vopsea lavabilă premium de uz interior de pe piaţa românească, ce împrumută proprietăţile porţelanului, redând o culoare strălucitoare şi plină de rafinament oricăror pereţi.

Datorită caracteristicilor sale deosebite care utilizează un tip de dioxid de titanium tratat cu micro-particule de porţelan, vopseaua Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan dispune de o putere mare de acoperire, permiţând o aplicare uşoară şi o întindere excepţională. Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan va fi disponibilă în 1.000 de nuanţe şi culori strălucitoare şi are certificări de calitate ISO de la Autoritatea TUV Austria.

Noul produs este conceput ca un produs de top în portofoliul Kraft Paints, care include, de asemenea o mare varietate de diferite vopsele, lacuri, emailuri, grunduri şi tencuieli, poziţionate ca produse profesionale premium, produse profesionale şi DYI.

“Druckfarben va continua să investească în dezvoltarea de produse inovatoare adresate noilor nevoi ale consumatorilor şi segmentelor de piaţă. Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan reprezintă o confirmare pentru clienţii noştri din punct de vedere al calităţii şi excelenţei, stabilind noi standarde pe această piaţă. Dezvoltarea de noi produse implică artă, ştiinţă şi valoare adăugată”, a declarat Nikolas Kotzias, Country Manager şi CFO al Druckfarben România.

Kraft Brilliant cu Particule de Porţelan beneficiază de o amplă campanie de publicitate pentru lansare, care include un spot TV, POSM, campanie online şi promoţii cu premii instant. Bugetul de marketing alocat pentru această campanie a fost de 0,5 milioane euro.

Pe lângă soluţiile inovatoare, avangardiste pentru produsele din portofoliu, strategia de dezvoltare a companiei include o extindere naţională a distribuţiei pe canalele de retail şi marii retaileri, dar şi creşterea notorietăţii brand-ului la nivel local şi regional. Obiectivele pe termen mediu şi lung sunt de a consolida poziţia Kraft Paints pe piaţa românească şi de a ajunge în top cinci producători de vopsea în următorii ani. Pentru acest an, Kraft Paints estimează o cifră de afaceri de 6 milioane euro, în creştere comparativ cu anul trecut. Prezent în România începând cu anul 2003, Kraft şi-a crescut constant cota de piaţă, indiferent de fluctuaţiile pieţei.

Kraft Paints este parte a Druckfarben România, companie care deţine divizia Druckfarben Inks, lider pe piaţa românească de cerneluri şi ambalaje flexibile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă