17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialiPhone 4S va fi lansat oficial în România pe 11 noiembrie!

iPhone 4S va fi lansat oficial în România pe 11 noiembrie!

Compania Apple a anunţat într-un comunicat oficial că noul iPhone 4S va fi lansat oficial în România pe 11 noiembrie. Doritorii îl pot comanda încă de pe 4 noiembrie.

Ultimul model de iPhone a fost lansat pe 14 octombrie, iar în prezent este disponibil în 29 de tări. Până la sfârşitul anului vor fi 70 de ţări care vor comercializa Iphone 4S.

Apple a anunţat că iPhone 4S poate fi comandat din 4 noiembrie şi va fi disponibil oficial pe 11 noiembrie în România. Pe lângă ţara noastra, noul terminal Apple se lansează şi în  Albania, Armenia, Bulgaria, El Salvador, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Malta, Muntenegru, Noua Zeelandă, Panama, Polonia, Portugalia şi Korea de Sud. 

În SUA preţurile unui  iPhone 4S cu abonament  încep de la 199 de dolari (modelul de 16GB), 299 de dolari (modelul de 32GB)  şi 399 de dolari (modelul de 64GB).  În România vor fi disponibile atât modelul negru cât şi cel alb.

Ţări precum Franţa, Marea Britanie sau Germania comercializează noul Iphone 4S fără abonament la preţurile de 629 de euro (modelul de 16GB) şi 739 de euro (modelul de 32GB).

Apple a vandut patru milioane de telefoane iPhone 4S în primele trei zile de la lansare, stabilind un nou record al companiei.

Cele mai citite

Atacurile israeliene din Fâșia Gaza au făcut 61 de morți în 48 de ore

Loviturile militare israeliene din Fâșia Gaza au ucis cel puțin 61 de persoane în decurs de 48 de ore, au declarat sâmbătă medicii locali,...

Marcel Ciolacu ironic la întrebarea dacă împarte același bazin electoral cu Mircea Geoană: Nu l-am găsit acolo

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, consideră că o eventuală candidatură a fostului secretar general al NATO, Mircea Geoană la funcţia de...

Maramureș: Un incendiu de vegetație uscată a necesitat trimiterea a două aeronave militare C-27J Spartan

Un incendiu de vegetaţie uscată pornit pe păşunea dintre localităţile maramureșene Lăpuşel, Coltău şi Arieşu de Pădure şi scăpat de sub control s-a extins,...
Ultima oră
Pe aceeași temă