34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialIonel Ganea, intre Steaua si Rapid

Ionel Ganea, intre Steaua si Rapid

Ionel Ganea ar putea fi mutarea-surpriza a Stelei ca raspuns la transferul lui Victoras Iacob, aflat foarte aproape de mutarea la Werder Bremen. Gigi Becali a confirmat faptul ca s-a gandit la Ganea si a anuntat ca, in momentul in care Cosmin Olaroiu ii va cere sa-l aduca in Ghencea, o va face.
Numai ca, in urma cu numai doua zile, Ionel Ganea nu stia nimic de intentiile lui Gigi Becali, asa ca a lansat o provocare… Rapidului si, personal, lui George Copos, caruia i-a sugerat ca ar vrea sa se intoarca acasa, iar Giulestiul e prima sa optiune. „Nea George ar trebui sa incerce achizitionarea mea; nu sunt chiar asa scump cum poate crede. Ne putem intelege”, a spus atacantul.
Agentul britanic al lui Ganea, Gary Williams, crede ca internationalul roman se va transfera de la Wolverhampton pana la sfarsitul lunii ianuarie, dar vorbeste nu de Romania, ci de Leeds United, Cardiff sau Coventry. „Ganea va pleca de la Wolverhampton pana la sfarsitul lunii ianuarie, urmand a juca la Leeds United, Cardiff sau Coventry. Cei de la Wolverhampton nu au dat semne ca ar dori o prelungire a contractului, care expira in iulie. Jucatorul si-a exprimat dorinta de a evolua in continuare in Anglia, deoarece familia lui s-a acomodat foarte bine aici”, a declarat Williams. Ioan Viorel Ganea, in varsta de 32 de ani, s-a transferat la Wolverhampton la inceputul anului 2004. El a marcat cinci goluri in acest sezon, dupa ce s-a refacut in urma unei accidentari la ligamente.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă