23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialIoan Niculae, achitat în dosarul ”Mită la PSD”

Ioan Niculae, achitat în dosarul ”Mită la PSD”

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au decis achitarea lui Ioan Niculae, în dosarul ”Mită la PSD”, pentru sponsorizarea ilegală a campaniei electorale a lui Mircea Geoană din 2009. 

Totodată, judecătorii au decis achitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, cât şi a directorul Interagro, Viorel Bărac şi a lui Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR.

Citeşte şi: Ioan Niculae: Am dedus de la procurorul DNA că miza dosarului meu ar fi Hrebenciuc

Acesta a fost cel de-al treilea termen de pronunţare în dosarul ”Mită la PSD”. Instanţa a hotărât, iniţial, să amâne verdictul pentru 6 noiembrie, iar ulterior a stabilit un nou termen pentru pronunţare, respectiv 13 noiembrie. La acea dată, însă, judecătorii nu au ajuns la o concluzie, motiv pentru care au hotărât să dea verdictul la 20 noiembrie.

În 6 februarie, Niculae a declarat că procurorul DNA i-ar fi spus că regretă că trebuie să trimită în judecată oameni nevinovaţi, când, de fapt, ”autorul moral” al dosarului ar fi, după cum a dedus omul de afaceri, Viorel Hrebenciuc.

Citeşte şi: Decizia în dosarul „Mită la PSD”, amânată din nou

Decizia luată de Judecătoria Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti, în 10 zile.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/2d43e4cb68fe0a3e2c3fdd9bd167f51d/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

DNA i-a trimis în judecată, în 11 ianuarie 2012, pe liderul PSD Brăila, Gheorghe Bunea, pe Ioan Niculae şi pe directorul Viorel Bărac, de la Interagro, precum şi pe Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR, toţi fiind acuzaţi în legătură cu finanţarea partidelor politice. 

Citeşte şi: Bunea Stancu face pasul înapoi în transferul celor 2.815 ha

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă