22.1 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialIntalnire periculoasa pentru HCM

Intalnire periculoasa pentru HCM

Astazi este etapa intermediara in cadrul Ligii Nationale de Handbal masculin. Lidera la zi a ierarhiei, HCM Constanta, primeste in aceasta runda vizita celor de la Bucovina Suceava. Partida conteaza pentru etapa a XVII-a si se disputa in Sala Sporturilor din Constanta cu incepere de la ora 18.00. Pe Stanescu si compania ii asteapta un meci dificil.
Adversara din aceasta seara a inceput excelent returul de campionat, cu doua victorii in fata unor echipe de top. Bucovina a invins in primele doua meciuri ale acestui an pe Dinamo, ocupanta locului 3, si pe stiinta Bacau, echipa calificata in sferturile Cupei Challenge.
De asemenea, si bucovinenii sunt calificati in sferturile acestei competitii, astfel ca putem vorbi despre aceasta intalnire ca fiind una de nivel european, HCM fiind si ea calificata in sferturile Cupei Cupelor, unde vor da piept cu spaniolii de la Valladolid.
In ierarhia interna, Bucovina ocupa locul 7 si spera la o pozitie mai inalta.
De partea cealalta, HCM nu isi permite pasi gresiti pentru ca UCM Resita vine tare din urma si un eventual esec ar cobori echipa de pe litoral din fotoliul de lider.

» Confruntare
In aceeasi runda, cealalta reprezentanta a judetului Constanta, CSM Medgidia, are ocazia de a-si imbunatati pozitia in clasament. Echipa antrenata de Ion Craciun se afla pe locul 11 si intalneste in aceasta etapa ultima clasata, CSM Oradea. Dupa ce la un moment dat medgidienii cochetau cu locurile de cupe europene, o serie de rezultate negative au dus formatia CSM in subsolul clasamentului. Meciul cu Oradea poate insemna un nou inceput pentru jucatorii din Medgidia.

» Echipa de pe litoral intalneste revelatia returului, Bucovina Suceava.

Cele mai citite

O nouă ediție Tezaur începe pe 7 octombrie, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Începând cu 7 octombrie, românii au ocazia să investească în titluri de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, oferind dobânzi...

Probleme uriașe pentru Garth Brooks, cântăreţul country

Cântărețul country Garth Brooks, considerat o legendă în muzica country americană, se confruntă cu acuzații grave de viol! Garth Brooks este acuzat de viol Artistul este...

TVA de 25%? Ce ar putea include reforma fiscală pentru 2025

Reforma fiscală pregătită pentru 2025 include, în majoritatea scenariilor analizate, o creștere a TVA-ului, potrivit informațiilor obținute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Această posibilitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă